Cautare

, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

EVENIMENTE |
|

Forbes Back in Business Party 2018

Are loc la Joben Bistro Bucuresti pe
WEB_FORBES_Back_in_business2018_640X480px__4-3_5

 

La început de ianuarie suntem Back in Business și te invităm să petreci alături de noi începutul de an cu noi planuri și noi oportunități, acompaniați de muzică excelentă, surprize si multă voie bună.

Forbes Back in Business Party este un eveniment de networking pentru comunitatea de business pe care am creat-o în jurul revistelor Forbes România, Forbes Life și Up by Forbes și le propune invitaților săi o platformă unde pot explora oportunități de afaceri și de parteneriate.

De șase ani, echipa Forbes România s-a specializat în acordarea de consultanță de branding și poziționare, precum și în conceptualizarea și organizarea celor mai spectaculoase și mai complexe evenimente. Este cel mai mare proiect al echipei Forbes din ultimii șase ani, încă o frumoasă aventură antreprenorială în care această echipă minunată pornește cu încredere și cu bucurie.

În cadrul Back in Business Party  vă vom prezenta evenimentele excepționale de business pe care ni le-am propus pentru anul 2018 și lansarea diviziei de consultanță, branding și evenimente de către echipa Forbes România.

Partener Strategic:

BMW Group

Official Coffee:

Partener:

Stella Artois

Parteneri de suport:

Joben Bistro București

 

Răvaș Norocos

 

Epics

 

Accesul la acest eveniment se face doar pe bază de invitație și de confirmare din partea organizatorilor.

Oportunități de parteneriate la: sales@forbes.ro

Mai multe detalii și informații la: events@forbes.ro

Comentariile nu sunt permise pentru acest articol

Comentarii

Nu există comentarii