Forbes 30 sub 30 2018 - Forbes.ro
Cautare

, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

EVENIMENTE |
|

Forbes 30 sub 30 2018

Are loc la Face Club Bucharest pe
30_sub_30_Save the date_2018__16_9

 

Pornit de la modelul de succes internațional FORBES 30 UNDER 30, ediția românească, FORBES 30 SUB 30, este un proiect care radiografiază mediul de business al tinerilor lideri sau antreprenori, aducându-i în prim-plan pe aceia care au reușit să rupă clișee, să facă o diferență pozitivă în societate. Sunt inovatorii din industriile care revoluționează lumea. Cea de-a șaptea ediție a proiectului va fi sărbătorită în cadrul unei gale aniversare.

Din 2012, Forbes România a început să spună poveștile de succes ale unor tineri cu vârsta de sub 30 de ani. Vom aduce aproape reprezentanții generațiilor incluse în Forbes 30 sub 30. O retrospectivă pentru a vedea cum am crescut în acești 7 ANI.

Revista Forbes România a selectat cei mai de succes 30 de tineri români cu vârsta sub 30 de ani. Fiecare dintre ei are rezultate excepționale în domenii care variază de la afaceri la sport, muzică, artă sau IT. Procesul de selecție este intens. Sunt analizați sute de candidați din categorii diferite și se iau în considerare impactul în piață, creativitatea, adaptabilitatea și încasările generate.

Pentru al șaptelea an consecutiv, în cadrul galei vor fi premiate cele mai impresionante evoluții ale membrilor generațiilor anterioare și cei mai mari susținători ai mediului antreprenorial din România. Gala Forbes 30 sub 30 este și o excelentă oportunitate de networking, contribuind, astfel, la consolidarea comunității de antreprenori români și de tineri cu performanțe excepționale. Prin intermediul acestui proiect și al galei de premiere, revista Forbes România promovează tinerele talente și susține inițiativa în business.

Acest eveniment este privat. Accesul se face doar pe bază de invitație și de confirmare din partea organizatorilor.

Mai multe detalii și informații la: events@forbes.ro

Oportunități de parteneriere la: sales@forbes.ro

Comentariile nu sunt permise pentru acest articol

Comentarii

Nu există comentarii