Cautare

, Contributor

Forbes.com

EVENIMENTE |
|

Forbes 100 COOL Brands 2016

Are loc la Nomad SkyBar pe 15/11/2016
Web_ Forbes Cool 100_2016_8

Care sunt cele mai cool branduri din România?

 

Forbes 100 COOL Brands premiază originalitatea, inovația, designul și performanța brandurilor care au revoluționat prin abordare și idei inedite de afaceri.

Fie că vorbim de businessuri mici sau de nume care și-au câștigat deja un loc binemeritat în piață, cei care fac business bazat pe creativitate merită confirmare, iar Forbes România se bucură să poată prezenta aceste povești de succes.

 

100 COOL BRANDS este rezultatul selecției și exprimării opțiunilor a 66 de formatori de opinii (influencers) / trendsetteri români. Redactorii Forbes România au alcătuit o listă preliminară de 300 de branduri, selectate pornind de la cercetarea și documentarea amănunțită pe mai multe medii de informare, de la rapoarte din diverse domenii până la publicații și bloguri.

 

Ce premiem?

Gala „Cele mai cool 100 branduri din Romania“ va aduce împreună the hard skills și the soft skills din business: oamenii care mișcă marile afaceri ale României, alături de cei care fac business din creativitate.

În cadrul Galei vor fi decernate premii speciale pentru originalitate, inovație, design și performanță.

Designul, acțiunile CSR, poveștile frumoase, comunicările de brand convingătoare, susținerea unor proiecte culturale, tradiția din spatele brandului, performanțele evidente în raport cu alte branduri, satisfacția rezultată din utilizarea serviciilor/produselor brandurilor din proximitatea momentului în care a avut loc selecția, dar și factorul afectiv – toate acestea sunt criteriile după care trendsetterii aleg să poziționeze mai sus sau mai jos un brand de top.

 

Selecția formatorilor de opinie, intervievarea acestora, analiza și interpretarea rezultatelor este realizată de ANTZ, agenție de coolhunting cu expertiză est-europeană în previziunea tendințelor.

Trendsetterii sunt personaje care, prin personalitatea lor, poziția socială sau profesională, au potențială e influență asupra evoluției culturii consumului și a adoptării de noi tehnologii.

 

Partener Strategic 

MINI-Logo-2016

 

Parteneri Gold

sigla-logo-carrefour

mc_vrt_rgb_pos

logo rompetrol

 

Parteneri 

 

Admiral-Markets-Logo-RGB-full-color

pepsi-page2015

Logo Boiron NOU final 05.04.2012

nespresso_hero

 

 

Oportunități de promovare: sales@forbes.ro

Mai jos puteți accesa galeria de fotografii de la 100 COOL Brands: 

goo.gl/FMm6Cn  

 

Comentariile nu sunt permise pentru acest articol

Comentarii

Nu există comentarii