Cautare

, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

EVENIMENTE |
|

EIT Health și Forbes România – Cum au devenit competitivi la nivel european inovatorii români din sănătate?

Forbes_RomaniaOnlineEventCoverWeb_2268x1276px
EIT Health și Forbes România vă invită luni, pe 23 noiembrie, de la ora 15:00, la evenimentul online de business health:
Cum au devenit competitivi la nivel european inovatorii români din sănătate?
 
Evenimentul va aduce pe scena virtuală oficialități, personalități importante ale lumii medicale și academice, precum și antreprenori care au inovat și dezvoltat proiecte în domeniul sănătății, recunoscute și apreciate în Europa.
 
EIT Health este unul dintre cele mai mari parteneriate public-privat europene în domeniul inovației medicale, sprijinit de Uniunea Europeană. Cu aproximativ 150 de parteneri, EIT Health este o rețea europeană unică de companii de top, universități, centre de cercetare și dezvoltare, spitale și institute medicale. Prin programele sale, EIT Health dezvoltă competențele profesioniștilor în domeniul sănătății din Europa, investind în cele mai performante talente medicale și facilitează comercializarea produselor & soluțiilor inovatoare în cadrul UE.
 
Evenimentul „Cum au devenit competitivi la nivel european inovatorii români din sănătate?” va fi transmis LIVE pe platforma ZOOM și pe pagina de Facebook Forbes România.
 
Mai multe detalii și informații la: events@forbes.ro
 
 
#ForbesEITHealth #ForbesRomania #EITHealth #ForbesEvents #ForbesBusinessHealth #EITHealthInnoStars #InnoStars
Comentariile nu sunt permise pentru acest articol

Comentarii

Nu există comentarii