Cautare

, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

EVENIMENTE |
|

Forbes reINVENT Online Summit 2020

Cover web_reInvent_Summit_2020_16_9_parteneri_3

 

În zgomotul și haosul cotidian de care suntem înconjurați, FOCALIZAREA poate aduce după sine calmul, dacă fiecare membru al echipei tale se concentrează asupra unui singur lucru.

 

Cum stabilești care sunt „PRIORITĂȚILE POZITIVE” care vor naviga afacerea ta dincolo de apele tulburi, pregătită pentru următorul val de creștere?

 

FORBES ROMÂNIA va aduce pe aceeași scenă virtuală ZECE STARURI* ale business-ului din România în cadrul primei ediții a reINVENT Summit, sâmbătă, 9 mai 2020, ora 10.00.

Un summit virtual de 2 ore, care va fi o gură de oxigen necesară afacerii tale în aceste perioade fără precedent.

 

Fiecare star va avea la dispoziție 10 minute pentru a împărtăși UN CONȚINUT RELEVANT ȘI EXTREM DE CONCENTRAT: fără bla-bla, dar plin de sfaturi aplicabile imediat. Fie că este vorba despre strategie de business, de marketing, de vânzări, de procese și operațiuni, de execuție sau de cash, cei mai importanți lideri vor răspunde la întrebarea aflată pe buzele tuturor „ce facem acum?”.

 

* chiar dacă celor mai mulți dintre ei nu le place să fie numiți așa, credem că e important să punem lucrurile în perspectiva corectă, mai ales acum, în vremurile tulburi pe care le trăim; de aceea vom folosi acest termen în comunicarea evenimentului.

 

Bilete disponibile aici

 

STARURILE Forbes reINVENT Online Summit 2020:

* Ion Sturza, Fondator și proprietar al fondului de investiții Fribourg Capital

* Marius Ștefan, Fondator Autonom

* Daniel Boaje, CEO McDonald’s România

* Ömer Tetik, CEO Banca Transilvania

* Radu Georgescu, Founding Partner GECAD Ventures

* Teofil Mureșan, Chairman Of The Board Of Directors E-INFRA

* Cristian Covaciu, Owner IPEC

* Fulga Dinu, Country Manager Operations IMMOFINANZ România

* Dan Isai, CEO & Cofondator Saladbox 

* Șerban Alexandrescu, Cofondator Headvertising

 

 

 

 

Ion Sturza – Bărbierește-te în fiecare zi!

Când vom reveni la „lumină”, după izolarea socială, trebuie să arătăm bine atât din punct de vedere fizic, cât și mental! Ion Sturza, fost premier al Republicii Moldova și artizanul celei mai mari tranzacții private din istoria României – vânzarea Rompetrol, vorbește despre rolul rutinei și al cumpătării pentru sănătatea mentală în vremuri de criză. Doar așa poți supraviețui și, în plus, poți fructifica oportunitățile pe care alții sunt prea obosiți să le vadă.

 

Daniel Boaje, McDonald’s – Fast. Faster. Fastest

Dacă există o afacere în care fiecare secundă poate să însemne, la propriu, diferența între profit și pierdere, atunci aceasta este cu siguranță McDonald’s. Daniel Boaje, cel mai experimentat lider din domeniul restaurantelor cu servire rapidă, detaliază relația dintre execuție/operațiuni și profitabilitate.

 

Fulga Dinu – Vreau înapoi la birou și la mall!

Criza ne-a lovit pe toți pe neașteptate, impunându-ne restricții de neimaginat în urmă cu două luni. Însă este esențial să te remontezi rapid, să evaluezi la rece situația actuală și resursele de care dispui și să-ți construiești planul de revenire, încă din primele momente. În general, time is money, iar astăzi și timing is money!

 

Ömer Tetik – Go big or go home

„Prima mea țintă a fost să nu devenim o bancă ”fat”, ci să rămânem ”fit” indiferent de dimensiunea instituției. Este foarte greu să menții acest echilibru și la acest lucru lucrăm permanent.” Cea mai antreprenorială dintre băncile românești a trecut, după criza financiară, de la agonie la extaz, ajungând liderul pieței locale și una dintre puținele afaceri românești care au reușit să se extindă cu succes în străinătate. Iar toate acestea s-au întâmplat după venirea la conducere a lui Ömer Tetik.

 

Cristian Covaciu – Inovație cu orice preț

A construit de la zero (sau mai exact de la primul cuptor, pe care l-a făcut cu mâna lui) una dintre cele mai inovatoare fabrici din lume din domeniul ceramicii, IPEC, cu sute de roboți. “În 2000, când am montat primii roboți, eram pionieri în lume. Au zis că sunt nebun”. Rețeta lui de business, cu care l-a cucerit și pe fondatorul IKEA, este simplă: gândește tot timpul “out of the box”, nu doar în vremuri de criză! Și, mai ales, nu reduce niciodată cheltuielile pentru inovație!

 

Teofil Mureșan – Cantonament pentru relansare

România are nevoie de un New Deal. Și de un task-force pentru relansare. Investitori privați în infrastructura mare există; dar este România pregatită să îi primească?

 

Marius Ștefan – Valori, principii, caracter!

E ușor să ai valori în vreme bună; dar este mult mai greu să le păstrezi când ești cu spatele la zid. Marius Ștefan, fondatorul Autonom, afacerea de familie cu cei mai implicați angajați din țară, conform studiilor independente, detaliază cum se poate transforma într-un avantaj competitiv o cultură bazată pe autonomie, transparență, flexibilitate. Și care e rolul cărților în crearea acestei culturi.

 

Radu Georgescu – „Pivotează sau nu vei mai fi relevant.”

“The only person who likes change is a baby with a wet diaper”. Cel mai cunoscut antreprenor în serie din domeniul tech românesc, cel care a deschis seria tranzacțiilor internaționale în urmă cu aproape două decenii, discută despre nevoia de schimbare în general vs rezistența la schimbare, dar și despre direcția în care se duce lumea acum. Adică despre motive pentru a pivota afacerile.

 

Dan Isai – Cu cine intri și cu cine ieși din criză?

 

Șerban Alexandrescu – După bombardament

„Era rău și înainte în piața de marketing și comunicare, la nivel de principii economice, dar criza actuală va arunca industria de la etajul 4, moment în care se vor vedea bunii cascadori. Cel mai important este cum reîncepi să construiești după bombardament. Pe ce baze și cu ce «principii economice».”

 

 

 

Strategic Partners:

BMW

Carrefour

Catena

Immofinanz

Teilor

Rompetrol

Chronolink Rolex Boutique 

 

Official Coffee:

Nespresso

 

Growth Partner:

McDonald’s România

 

Media Partners: 

Cowork Timisoara

aSpace

Ingenius Hub

Oradea Tech Hub

TheAtelier.ro

Commons (Commons Unirii)

LeBooster Bucarest

ClujHub

 

Impact Hub Bucharest

Mindspace

NOD Makerspace

 

 

Oportunități de parteneriate la: sales@forbes.ro

Mai multe detalii și informații la: events@forbes.ro

 

 

#ForbesReinvent #ForbesRomania #ForbesReinventSummit #ForbesEvents

 

Comentariile nu sunt permise pentru acest articol

Comentarii

Nu există comentarii