Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Timp liber |
|

Evenimente private în aer liber: Noi reguli de la 15 iunie

Ionel Dancă, șeful Cancelariei prim-ministrului, a anunțat vineri că începând cu 15 iunie se va aproba un nou pachet de relaxare a restricțiilor ce include măsuri referitoare la evenimentele private.
eveniment

Ionel Dancă, șeful Cancelariei prim-ministrului, a anunțat vineri că începând cu 15 iunie se va aproba un nou pachet de relaxare a restricțiilor impuse în timpul pandemiei de coronavirus care vizează și evenimentele private. Astfel, numărul persoanelor care vor participa la evenimente va crește, informează Digi 24.

Tot de luni se redeschid și mall-urile, iar numărul persoanelor care aleg să practice sporturi în grup se va mări la șase. În legătură cu desfășurarea evenimentelor private, Ionel Dancă a declarat “Evenimentele private în spații închise se vor putea desfășura cu participarea a cel mult 20 de persoane, iar în spații deschise, cu participarea a cel mult 50 de persoane. Se vor relua, începând cu data de 15 iunie –  așa cum, de altfel, a fost discutat cu reprezentanții industriei de retail -, activitățile în centre comerciale, în mall-uri. Începând cu data de 15 iunie, va fi permisă activitatea operatorilor economici în aceste centre comerciale, cu excepția restaurantelor, cafenelelor, sălilor de joc sau cinematografelor. Vor fi reluate activitățile de administrare a ştrandurilor și piscinelor exterioare, precum și activitățile în sălile de sport și fitness și tratament balnear”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii