Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

(P) Eveniment: a VI-a ediţie a Conferinţei de Management al Riscului de Creditare

Pe 12 mai are loc cea de a VI-a ediţie a Conferinţei de Management al Riscului de Creditare. Peste 200 de participanţi vor fi prezenţi, ca în fiecare an, la acest eveniment de referinţă, atât pentru companii cât şi pentru bănci.
03A09897

Conferinţa din 12 mai 2015 se concentrează pe necesitatea sincronizării priorităţilor funcţiilor cheie din companii – vânzări, marketing, financiar şi resurse umane în scopul administrării cât mai eficiente a riscului de creditare.

Experienţa ultimilor ani a arătat că strategiile de marketing bine gândite, strategiile de vânzări implementate exemplar, pot păli în faţa unor condiţionări financiare care pot da peste cap foarte uşor luni şi luni de muncă susţinută. Evaluarea bonităţii financiare a partenerilor comerciali este un aspect esenţial în special într-o economie în care presiunea pe margini face ca orice dezechilibru să se resimtă dureros în profitabilitate.

De aceea, pe 12 mai, la JW Marriott, în Bucureşti, specialişti şi manageri de top din companii şi bănci, pun în dezbatere subiecte relevante pentru contextul actual în care economia dă unele semne de turare a motoarelor.

În acest an, printre vorbitorii confirmaţi la această conferinţă îi regăsim pe:

• Radu Graţian Gheţea, Preşedinte al Consiliului Director al ARB şi Preşedinte CEC Bank,

Detalii despre conferinţă găsiţi AICI.

Formular de înregistrare: AICI.

Evenimentul este organizat de ICAP România, una dintre cele mai mari firme specializate în informaţii de afaceri, partener exclusiv Dun & Bradstreet în România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii