Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Evenimente |
|

EVENIMENT: Prima ediție a Galei „Forbes Lifetime Awards” a celebrat, la București, cele mai prestigioase branduri orologere ale lumii

Peste 150 de oameni de afaceri, antreprenori și manageri de top, dar și pasionați de orologerie au participat la prima ediție a galei Lifetime Awards, care a avut loc pe 10 noiembrie, la Athenée Palace Hilton Bucharest, într-un cadru dedicat excelenței și eleganței.
Imagine_Gala_Lifetime_Awards_2015

Cu această ocazie a fost prezentat în avanpremieră al doilea număr al revistei Lifetime, o revistă făcută din și cu respect pentru cititori și pentru brandurile orologere valoroase. O revistă unde nu veți regăsi comunicate de presă și nici party-pris-uri. O revistă creată în România, care, în scurt timp, va deveni singurul brand românesc de media care va depăși granițele țării.

Seara a început cu un moment special, o incursiune în universul bijuteriilor Le Midi, susținut de Andreea Raicu, o ambasadoare fără cusur pentru acest brand elegant.

De asemenea, juriul revistei Lifetime a premiat cele mai frumoase, mai spectaculoase, mai complexe și mai interesante branduri și modele de ceasuri, pe baza unei analize și unei experiențe fără egal.

Premiul „Lifetime Achievement Award” a fost acordat unuia dintre acei foarte puțini CEO care se identifică perfect cu brandul pe care îl cârmuiesc de 27 de ani și cu care și-a început povestea de dragoste în urmă cu 46 de ani – Walter von Kaenel, CEO Longines. Premiul a fost ridicat de către domnul Bastian Perret, area sales manager Longines.

Premiul “Master Watchmaker Award” a fost acordat maestrului Giulio Papi, geniul din spatele complicațiilor care astăzi mențin ceasurile Audemars Piguet în liga selectă a Haute Horlogerie. Maestrul a fost el însuși prezent la eveniment, pentru a ridica trofeul.

Premiul “Best Young Brand” a fost acordat mărcii Bell & Ross, care a reușit să demonstreze că o poveste începută în 1992 poate reuși să conteze alături de ceasuri cu istorie de secole. Premiul a fost ridicat de către domnișoara Ilinca Fedeleș, o româncă extraordinară, director de comunicare Bell & Ross.

Premiul special “Innovation Award” a fost acordat unei companii care are curajul de a inova în segmentul de înaltă orologerie, unde totul părea deja inventat. HYT este primul ceas din lume care integrează lichidul într-un mecanism mecanic de înaltă precizie. Premiul a fost ridicat de către domnul Ion Schiau și de către inventatorul acestui brand, domnul Lucien Vouillamoz.

Premiul special „New Icon” a fost acordat pentru un model de ceas care se va înscrie în Pantheonul noilor legende orologere – Clé de Cartier. Premiul a fost ridicat de domnul Alessandro Amato, owner Chronotime, unic importator Cartier.

Premiul “Best New Classic” a fost acordat colecției Baume & Mercier Classima, o marcă cu o poveste de exact 185 de ani, o vârstă respectabilă în industria orologeră, presărată cu numeroase ceasuri memorabile. Premiul a fost ridicat de către domnul Alexander Gutierrez Diaz, General Manager Baume & Mercier Northern Europe.

Premiul “Best Complicated Watch” a fost acordat colecției Astral Skeleton de la Roger Dubuis,  pentru măiestria unui concept contemporan, cu adevărat ambițios, dar și pentru nivelul finisărilor care respectă standardele Poinçon de Geneve, cel mai ridicat nivel impus de industria orologeră elvețiană. Premiul a fost ridicat de către doamna Michaela Maehr, director de comunicare pentru Roger Dubuis.

Premiul „Best Luxury Watch” a revenit modelului Piaget Altiplano Gold Bracelet, unul dintre brandurile pentru care revista Lifetime are un foarte mare respect, deoarece, de foarte multă vreme, nu numai că rămâne foarte consecvent în ceea ce privește calitatea, dar reușește să imagineze și apoi să transpună în realitate unele dintre cele mai frumoase și mai prețioase ceasuri care au existat vreodată. Premiul a fost ridicat de către domnul Michael Klefoth, General Manager Piaget Northern Europe.

Premiul „Best New Collection” a fost acordat pentru noua gamă Harmony a Vacheron Constantin, un brand care a aniversat 260 de ani în septembrie, una dintre puținele manufacturi elvețiene veritabile. Premiul a fost ridicat de către domnișoara Sarah Schroeder, PR Manager Vacheron Constantin Northern Europe.

Premiul special „Lifetime Metiers D’Art”, care onorează ceasurile realizate cu migală de către artizani a mers către modelul unic Eloge de la Nature – Cygne, de la Vacheron Constantin, un brand care ia foarte în serios artizanatul și măiestria meșterilor săi. Premiul a fost ridicat de către doamna Sina Leblanc, marketing coordinator  Vacheron Constantin.

Premiul „Lifetime Collectible Watch” a fost acordat modelului Radiomir Firenze 3 Days Acciaio, de la brandul Officine Panerai, un brand pe care îl admirăm și îl respectăm pentru consecvență, calitate, imaginație, design absolut perfect și viziune. Premiul a fost ridicat de către domnul Lars Geller, Sales Director Officine Panerai Northern Europe for Panerai.

Premiul special „Best Communicator” a fost acordat doamnei Michaela Maehr, o persoană care ar putea preda arta comunicării, a subtilității și a profesionalismului. O persoană care gestionează impecabil cinci branduri de haute horlogerie din grupul Richemont.

Premiul „Most popular watch brand in Romania” a fost acordat, în urma votului celor peste 70.000 de followeri ai revistei Forbes România,  brandului Rolex. Premiul a fost ridicat de către domnul Loucas Ellinas, proprietarul magazinelor Rolex din România.

Premiul “Best Ladies Watch” a fost acordat modelului Ladymatic, care a fost la momentul lansării sale, în 1955, unul dintre  primele ceasuri cu mecanism automatic dedicate exclusiv publicului feminin. Premiul a fost ridicat de către domnul Alessandro Amato, proprietarul importatorului Chronotime și al magazinelor Cellini, unde găsiți ceasurile Omega.

Premiul „Watch of the Year” a fost acordat pentru Rolex Yacht-Master Everose, un model care a făcut cea mai mare vâlvă la salonul de la Basel din acest an. Yacht-Master este, cu siguranță, un ceas care va avea o amprentă majoră asupra secolului 21. Premiul pentru Ceasul Anului a fost ridicat tot de către domnul Loucas Ellinas, proprietarul magazinelor Rolex din România.

Gala Lifetime Awards a fost realizată cu sprijinul Le Midi, Chronolink, Chronotime, Kultho și Helvetia.

Momentele artistice au fost asigurate de cătreBucharest Ladies Orchestra și trupa Andreea Crepcia și ZUM.

Regăsiți o galerie foto detaliată de la eveniment pe pagina de Facebook a Forbes România

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii