Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Eurostat: Circa 40% dintre românii cu vârste între 65 și 74 de ani au utilizat internetul în ultimele trei luni ale anului 2020

În ultimul trimestru al anului trecut, 61% dintre persoanele cu vârsta între 65 şi 74 de ani din Uniunea Europeană au declarat că au utilizat Internetul, un procent semnificativ mai mic faţă de 98% în cazul celor cu vârsta între 16 şi 24 de ani, arată datele publicat luni de Eurostat, informează portalul stiri.tvr.ro.
internet1.jpg

Deși se situează sub media din Uniunea Europeană, în condiţiile în care doar 40% au utilizat Internetul în ultimele trei luni ale anului trecut, vârstnicii din România îi depășesc pe cei din Bulgaria (25%), Croaţia (28%), Grecia (33%) şi Portugalia (39%), fiind depăşiţi cu puţin de cei din Polonia (43%) şi Italia (45%), notează stiri.tvr.ro.

La polul opus, ţările nordice sunt fruntaşe la utilizarea internetului în rândul vârstnicilor. În Danemarca 94% dintre persoanele cu vârsta între 65 şi 74 de ani au declarat că au utilizat Internetul în ultimele trei luni ale anului trecut, urmată de Luxemburg şi Suedia (ambele cu 91%), Olanda (90%) şi Finlanda (88%).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii