Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

SportsMoney |
|

Eurosport va transmite Copa America 2019 în România

Eurosport a anunțat semnarea acordului pentru drepturile TV și digitale exclusive de difuzare a Copa America 2019 în România, informează Media Expres.
Copa America

Drepturile includ difuzarea de materiale video digitale pe platformele Eurosport România, meciurile putând fi urmărite în direct pe Eurosport și pe Eurosport Player cu comentariu local.

Acordul de difuzare a Copa America consolidează angajamentul Eurosport de a prezenta conținut sportiv premium și vine în completarea anunțurilor recente cu privire la extinderea parteneriatului cu Premier League în România pentru încă trei sezoane, începând din 2019-2020 și difuzarea în exclusivitate a Cupei Angliei până în 2021, notează Media Expres.

Andrey Stoychev, Head of Commercial Development, Distribution, Sports and Commercial Operations Discovery CEEMCA, a declarat: „Eurosport și-a luat angajamentul de a alimenta pasiunea pentru sport a milioane de fani din România, iar faptul că am obținut drepturile de difuzare a Copa America din această vară este dovada clară a ambiţiei Eurosport de a oferi conținut de calitate fanilor din România. Spectatorii din România vor să se bucure de cel mai bun conținut sportiv pe tot parcursul anului, iar faptul că suntem deținătorii drepturilor pentru Premier League, Cupa Angliei, iar acum și pentru Copa America, ne transformă în Gazda Fotbalului Englez și a celui Sud-American pe piața locală.”

Publicitatea pe televiziunile de sport – trimestrul I 2019

Copa America va începe pe 14 iunie și se va desfășura în Brazilia.

Titlul de campioană a regiunii se dispută între 12 țări, alături de unii dintre cei mai buni jucători de fotbal din lume: Lionel Messi, Neymar, Alexis Sanchez sau Luis Suarez.

Programul Copa America:
Vineri, 14 iunie – Meciul care marchează deschiderea cupei; Brazilia – Bolivia
Sâmbătă 27 iunie – Sferturile de finală
Marți 2 iulie – Semi-finala (1)
Miercuri 3 iulie – Semifinala (2)
Duminică 7 iulie – Finala Copa America 2019

Eurosport Player este serviciul Eurosport în direct și la cerere disponibil oriunde și oricând, pe orice dispozitiv.

PUBLICITATEA PE TELEVIZIUNILE DE DOCUMENTARE – TRIMESTRUL I 2019

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii