FacebookTwitterLinkedIn

De-a lungul celor două săptămâni de la Roland-Garros, Eurosport va transmite peste 250 de ore de tenis de la al doilea turneu de Mare Șlem al anului.

Eurosport promovează evenimentul în România cu o campanie extinsă dedicată inclusiv un concurs prin care pot câștiga o experiență completă la finala de simplu feminin de la Roland-Garros (Paris, Franța). Pentru a intra în concurs, cei interesați trebuie să răspundă corect la întrebarea adresată de comentatorii Eurosport pe parcursul meciurilor televizate, începând de duminică, 26 mai, între orele 12:00 și 20:00.

Întrebările zilnice vor continua în fiecare zi până duminică, 2 iunie, telespectatorii trebuie să trimită răspunsul corect la întrebarea zilei pe platforma dedicată a concursului, www.hailafinala.ro, website funcțional începând de duminică, 26 mai – prima zi a turneului.

Câștigătorul va fi ales prin extragere legalizată, iar premiul constă în cazare, transport și bilete de acces la finala de simplu feminin din data de 8 iunie, pentru două persoane (câștigător + un însoțitor).

Pe perioada turneului Eurosport va desfășura o campanie de OOH în Piața Presei Libere și în Piața Universității, constând în amplasarea unor mingi de tenis supradimensionate în locațiile respective, pentru a crește nivelul de awareness al oamenilor cu privire la turneu. În Piața Universității, pietonii vor putea înregistra un mesaj pentru jucătorii favoriți în zona de activare, care poate fi transmis ulterior de Eurosport pe TV sau Facebook.

Anul trecut, turneul de la Roland-Garros a fost cea mai de succes competiție de Mare Șlem din ultimii 13 ani difuzată de Eurosport, ajungând la 56,9 milioane de telespectatori de pe continent prin transmisiunile liniare, reprezentând o creștere de 11% față de ediția din 2017. De asemenea, platformele digitale ale Eurosport au înregistrat 29 de milioane de vizualizări, o creștere de 23% față de anul anterior.

Eurosport transmite turneul de la Roland-Garros din 1989 și deține drepturile de difuzare ale acestuia până în 2021, inclusiv.