Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Eurosport transmite documentarul-eveniment „Iubindu-l pe Maradona”

Eurosport transmite de marți 22 decembrie până vineri 25 decembrie, în exclusivitate, documentarul „Iubindu-l pe Maradona” („Loving Maradona” / „Amando a Maradona”), informează Media Expres.
Maradona

Diego Armando Maradona a fost unul dintre cei mai mari și venerați jucători de fotbal din istorie. „Iubindu-l pe Maradona” spune, în cuvintele sale și cele ale fanilor și apropiaților săi, povestea reală a unui om crescut într-un cartier sărac din Buenos Aires și a ascensiunii sale către faimă și bogăție, notează Media Expres.

Documentarul urmărește povestea din spatele scandalurilor în care a fost implicat Maradona, perioadele petrecute în Cuba și devotamentul său pentru familie, precum și cele mai importante momente de pe teren din timpul carierei sale.

Program de difuzări „Iubindu-l pe Maradona”:

Marți, 0:00 – Eurosport 1
Marți, 16:00 – Eurosport 1
Miercuri, 9:30 – Eurosport 1
Miercuri, 23:30 – Eurosport 1
Joi, 17:30 – Eurosport 1
Vineri, 1:00 – Eurosport 1
Vineri, 10:30 – Eurosport 1
Vineri, 22:30 – Eurosport 1

Despre figura lui Maradona s-a discutat enorm, influența sa asupra fotbalului fiind una imensă, transformată în timp într-un fenomen de masă. Rivalii au fost fascinați mereu de mișcările lui de la încălzire, dar au experimentat în comun mâhnirea pe care acesta le-o provoca imediat după fluierul de start al meciurilor.

Originile sale dintr-un cartier sărac al Buenos Aires-ului, relația tensionată cu înalți oficiali ai fotbalului mondial, legătura cu Fidel Castro, scandalul de dopaj de la Cupa Mondială din 1994, precum și înființarea „Bisericii Maradoniene” își au locul în acest film. Documentarul conține mărturii ale tuturor protagoniștilor, inclusiv cele ale lui Maradona, dar și cele ale prietenilor, familiei și ale marelui Pele, considerat cel mai mare rival al argentinianului la titlul de „cel mai bun jucător din istorie”.

„Iubindu-l pe Maradona” este un film de neratat pentru iubitorii sportului în general și ai fotbalului în special, pentru a afla parcursul unuia dintre cei mai mari fotbaliști ai tuturor timpurilor, care a plecat de la cel mai jos nivel și a ajuns să cucerească întreaga lume.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii