Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Eurosport și Federația Internațională de Judo au încheiat un parteneriat pentru difuzarea competițiilor premergătoare Jocurilor Olimpice 2020

Eurosport a încheiat recent un parteneriat cu Federația Internațională de Judo pentru o perioadă de trei ani pentru difuzarea competițiilor organizate de aceasta.
IJF

Eurosport va difuza rezumatele și momentele din competițiile majore ale calendarului internațional de judo, printre care: Campionatele Mondiale (Baku 2018, 20-27 septembrie), turnee Masters și turnee de Grand Prix în 54 de țări din Europa și 16 piețe din regiunea Asia-Pacific. Drept urmare, Eurosport va difuza atât în direct cât și în reluare, mondialele anuale de judo, în anumite piețe din Europa și din regiunea Asia-Pacific, însumând 16 țări.

Cu Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo care stau să înceapă în mai puțin de doi ani, Eurosport, gazda sporturilor olimpice în Europa, va oferi fanilor săi oportunitatea de a cunoaște mai bine fenomenul judo prin conținut nou la TV, cât și pe platformele sale digitale.

Anul acesta Campionatele Mondiale de Judo vor putea fi urmărite live și în reluare pe Eurosport 1, începând cu 20 septembrie și până pe 27 septembrie. Competiția va fi susținută de o acoperire completă, atât la TV cât și pe aplicația EurosportPlayer. Campionatele Mondiale de Judo de la Baku vor fi comentate și analizate la Eurosport de comentatorul sportiv Teodor Avrămescu.

AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE SPORT – AUGUST 2018

Colectivul tehnic al României, format din Florin Bercean, antrenorul echipei feminine şi Adrian Croitoru, antrenorul echipei masculine coordonați până la Jocurile Olimpice de sensei-ul japonez Kohei Oishi au speranţe în calificarea cât mai multor judoka români la competiţia supremă din Japonia acolo unde judo-ul se va întoarce acasă, însă până atunci mai există o oprire, la Campionatele Mondiale de la Baku.

Echipa României va fi prezentă la Baku în Azerbaidjan, cu un lot de șase sportivi. Din cei care vor face deplasarea la Campionatele Mondiale de Judo fac parte Alexandru Raicu – 73 kg, Daniel Natea – 100+ kg (argint la Cupa Europeană de Judo din iunie care a avut loc la Belgrad), Monica Ungureanu – 48 kg, Andreea Chițu – 52 kg, Corina Ștefan (Căprioriu) – 57 kg (bronz la Cupa Europeană de Judo) și Adelina Ștefan Dobre – 63 kg.

 

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii