FacebookTwitterLinkedIn

Reînnoirea parteneriatului cu Federaţia Australiană de Tenis, care începe din 2017, include, de asemenea, drepturi noi, care permit televiziunii să ofere în direct şi în exclusivitate două turnee premergătoare Open-ului Australian, World Tennis Challenge, dar şi drepturile (exclusive, integrale doar din 2019) pentru Hopman Cup.

„De peste 20 de ani, Australian Open este o competiţie esenţială în oferta de tenis a Eurosport. Obiectivul nostru este să aducem conţinut premium exclusiv, dar şi să consolidăm parteneriate cheie deja existente, cum este cel cu Federaţia Australiană de Tenis. Astfel, asigurăm drepturi suplimentare pentru transmisiuni în direct care ne garantează acces exclusiv, timp de o lună, la turnee de tenis de top. Fanii vor beneficia de o experienţă unică a vizionării graţie conţinutului şi îmbunătăţirilor deja planificate în producţiile de la faţa locului oferite de Eurosport”, a declarat Peter Hutton, CEO al Eurosport, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

În total, noul acord va asigura aproximativ 300 de ore de transmisiuni în direct pe canalele Eurosport şi, pentru prima dată, transmisiuni online în direct pentru partidele disponibile din cadrul fiecărui eveniment, aşa cum sunt produse de Federaţia Australiană de Tenis.