Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Eurosport a intrat într-un proiect de responsabilitate socială alături de The Social Incubator

Eurosport, brandul de sport premium al Discovery, anunță dezvoltarea unui nou proiect de responsabilitate socială prin care urmărește susținerea programului național de integrare socio-profesională a tinerilor proveniți din medii sociale defavorizate derulat de Asociația The Social Incubator.
 aboneaza-te
eurosport

Pe 23 noiembrie, Eurosport, în parteneriat cu CEO Clubs International, Next Gen Leaders Hub, Sports Hub România și cu sprijinul Schoenherr România, Coca Cola HBC România, Nespresso, Systematic și al Federației Române de Fotbal, organizează mini campionatul de fotbal caritabil dedicat companiilor – FOTBAL PENTRU SCHIMBARE, notează Media Expres.

Implicarea în proiectul „Fotbal pentru schimbare” se află în strânsă legătură cu politica globală a Discovery, care și-a luat angajamentul de a se concentra pe reducerea inegalităților și susținerea emancipării în mai multe țări de pe glob, prin colaborări cu organizații locale și internaționale specializate în facilitarea accesului la nevoile umane de bază, se arată în comunicatul difuzat de Discovery România.

„Fotbal pentru schimbare” se desfășoară sâmbătă, 23 noiembrie 2019, începând cu ora 09:30, la Premium Wellness Institute.

Lovitura de începere a finalei o va avea fostul internațional român și o legendă a fotbalului românesc, câștigător a două Cupe ale Campionilor Europeni, Miodrag Belodedici.

În plus, la finalul evenimentului, participanții vor avea șansa de a licita pentru unul dintre cele patru tricouri cu autografele membrilor echipei naționale de U-21, tricouri aparținând lui Ianis Hagi, George Pușcaș, Florinel Coman și Nicolae Stanciu.

Toți banii strânși în urma evenimentului vor fi donați Asociației The Social Incubator.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii