FacebookTwitterLinkedIn

Înțelegerea este valabilă până în anul 2020 și va oferi publicului telespectator din 54 de teritorii europene și 16 piețe din zona Asia-Pacific, cele mai importante evenimente sportive din cadrul calendarului FIL (UWW), precum: Campionatele Mondiale și Europene atât la TV cât și pe Eurosport Player.

Transmisiunile Eurosport vor începe cu rezumate de la Campionatele Mondiale de Lupte care vor avea loc la Budapesta anul acesta, în luna octombrie.

Anul viitor, Eurosport va continua transmisiunile de la Campionatele Mondiale cât și de la Campionatele Europene de Lupte care vor avea loc în București. Parcursul celor mai buni luptători aflați în cursa pentru calificarea la Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo în 2020 va fi difuzat la Eurosport.

Prin semnarea acestui acord cu Federația Internațională de Lupte, Eurosport va difuza telespectatorilor competițiile a 26 de sporturi olimpice din totalul de 33 existente, pe toate platformele sale, atât la TV cât și pe Eurosport Player.

Sporturile olimpice difuzate de Eurosport: Tir cu arcul, Atletism, Baschet, Box, Canotaj, Ciclism, Călărie, Haltere, Hipism, Hochei pe iarbă, Fotbal, Golf, Gimnastică, Înot, Judo, Kaiac-canoe, Lupte, Pentatlon modern, Rugby, Navigație / yachting, Cățărare, Surfing, Tenis de masă, Tenis, Triatlon, Volei.

AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE SPORT – AUGUST 2018