Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Eurosport extinde parteneriatul cu Premier League în România pentru încă trei sezoane, începând din 2019-2020

Eurosport va deține în România drepturile TV și digitale exclusive asupra competiției Premier League a Angliei până în 2022, informează Media Expres.
 aboneaza-te
Premier League

Meciurile vor fi transmise cu un comentariu local, iar rezumate Premier League și materiale video digitale vor fi disponibile pe platformele Eurosport România, notează Media Expres.

De asemenea, meciurile vor putea fi urmărite în direct pe Eurosport și pe Eurosport Player – serviciul Eurosport în direct și la cerere disponibil oriunde și oricând, pe orice dispozitiv.

Prelungirea consolidează poziționarea Eurosport drept gazdă a fotbalului englez în România, în contextul achiziției recente a drepturilor exclusive de difuzare FA Cup, începând din acest sezon și până în 2021.

AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE DOCUMENTARE – IANUARIE 2019

AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE FILME ȘI SERIALE – IANUARIE 2019

AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE ȘTIRI – IANUARIE 2019

În ianuarie 2019, Eurosport 1 a avut o medie de 31.000 de telespectatori pe minut (toată ziua), la nivel național, conform măsurătorilor Kantar Media, ocupând locul 29 din 67 de televiziuni. La nivel urban, Eurosport 1 a avut un rating mediu de 21.000 de persoane pe minut.

La rândul său, Eurosport 2 a înregistrat o audiență medie de 12.000 de persoane la nivel național (locul 45 din 67 de televiziuni) și 8.000 de telespectatori în mediul urban.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii