Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

SportsMoney |
|

Eurosport difuzează mai multe competiții ale Federației Internaționale de Schi

Discovery Sports a încheiat un nou acord pe mai mulți ani cu Infront pentru a aduce o multitudine de competiții ale Federației Internaționale de Schi (FIS) fanilor din peste 50 de țări din Europa. Astfel, Eurosport își consolidează statutul de „Gazdă a Sporturilor de Iarnă”, informează Media Expres.
SKI-SUI-ALPINE-WORLD-WOMEN-COBINED

Competițiile Cupelor Mondiale FIS ce includ fiecare etapă din Cupa Mondială de Schi Alpin*, Cupa Mondială de Sărituri cu Schiurile, Cupa Mondială de Schi Fond, Cupa Mondială de Combinată Nordică și competiții de Snowboard, Freestyle și Freeski vor fi disponibile pe platformele Discovery, inclusiv Eurosport, pentru următorii cinci ani, notează Media Expres. Fanii sporturilor de iarnă vor putea urmări în fiecare weekend al sezonului rece competiții în direct.

Oferta de evenimente de iarnă va include și drepturile pentru difuzarea Campionatelor Mondiale FIS de Schi Alpin și Schi Nordic din 2023 (desfășurate în Franța și Slovenia) și 2025 (Austria și Norvegia), alături de Campionatele Mondiale FIS de Snowboard, Freestyle și Freeski din 2023 (Georgia) și 2025. Competiția de biatlon World Team Challenge va fi difuzată de asemenea, alături de seria Summer Grand Prix de sărituri cu schiurile, în fiecare an până în 2025.

În total, fanii sportului de iarnă vor putea urmări cel puțin 1.000 de ore de competiții în direct de la cele mai mari și importante evenimente în fiecare an, având la îndemână cel mai extins portofoliu de transmisiuni.

Andrew Georgiou, Președinte Sport, Discovery: „Eurosport a fost mereu gazda sporturilor de iarnă, oferind fanilor cea mai mare selecție de competiții și acces către sportivii pe care îi iubesc. Mă bucur că investiția continuă a Discovery Sports în cele mai importante evenimente sportive și parteneriatul nou cu Infront ne vor permite să livrăm toate cursele Cupei Mondiale și a Campionatelor Mondiale în timp ce ne îndreptăm atenția spre Beijing 2022.”

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii