Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

SportsMoney |
|

Eurosport dă startul transmisiunilor de la Campionatul Mondial de Snooker

Eurosport a dat startul Campionatului Mondial de Snooker și va transmite, până pe 16 august, fiecare tur al competiției, inclusiv calificările, informează Media Expres.
 aboneaza-te
eurosport snooker

Începând cu 31 iulie, meciurile de pe tabloul principal al celui mai important eveniment din snooker vor fi la rândul lor transmise în direct pe canalele Eurosport și aplicația Eurosport Player, notează Media Expres.

Cu un număr limitat de spectatori în arenă, Eurosport va aduce fanii mai aproape de acțiune cu ajutorul celor mai apreciați experți, dar și prin formate noi și inovatoare, care vor completa experiența digitală. Analizele unice și poveștile din spatele cortinei nu vor lipsi de la Campionatul Mondial de Snooker. De-a lungul turneului, fanii vor putea urmări și episoade noi din podcastul The Break, găzduit de Rachel Casey.

De cinci ori campion mondial, Ronnie O’Sullivan promite să îi captiveze pe fani în seria Masterclass-ul lui Ronnie, pentru care a fost pregătit conținut video exclusiv și în cadrul căruia va oferi ponturi pentru un joc mai bun. Comentatori și prezentatori precum Joe Johnson, campionul mondial din 1986, și Jimmy White, de șase ori finalist, vor ghida fanii prin fiecare lovitură de la mese.

„E fantastic că fanii Eurosport se pot bucura de momentele unice din cadrul competițiilor de top din lumea snookerului și sunt mândru că sunt parte din această poveste.”, a declarat Ronnie O’Sullivan.

Calificările turneului se desfășoară la English Institute of Sport din Sheffield între 21 și 28 iulie și au la start 128 de jucători. Dintre aceștia, 16 se vor alătura tabloului principal, care începe pe 31 iulie și se încheie prin desemnarea campionului pe 16 august. Premiile totale sunt în valoare de £555.000 și reprezintă un record.

Judd Trump este campionul en-titre după ce l-a învins cu 18-9 pe John Higgins în finala de anul trecut, devenind pentru prima oară campion mondial și totodată unul dintre cei 11 jucători care au cucerit Tripla Coroană în snooker.

Datele principale ale competiției:
Marți, 21 iulie: încep calificările (ora 12:00)
Miercuri, 29 iulie: are loc tragerea la sorți a tabloului principal (ora 13:00)
Vineri, 31 iulie: încep meciurile de pe tabloul principal (ora 12:00)
Luni, 10 august: încep sferturile de finală (ora 12:00)
Miercuri, 12 august: încep semifinalele (ora 15:30)
Sâmbătă, 15 august: începe finala (ora 15:30)

Formatul meciurilor de pe tabloul principal:

Turul 1: cel mai bun din 19 jocuri
Turul 2: cel mai bun din 25 jocuri
Sferturi de finală: cel mai bun din 25 jocuri
Semifinale: cel mai bun din 33 jocuri
Finală: cel mai bun din 35 jocuri

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii