Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Eurosport a anunțat că va transmite, în România, meciurile din Premier League până în 2019

Eurosport a semnat un contract cu Premier League privind drepturile de transmisie în Romania, în exclusivitate, a primei ligi din campionatul englez de fotbal, până în anul 2019, potrivit unui anunţ făcut, joi, la Bucureşti, de Peter Hutton, CEO al Eurosport, informează MEDIAFAX.
 aboneaza-te
Peter Hutton

Peter Hutton (foto), Chief Executive Officer (CEO) al Eurosport, a anunţat că Eurosport a achiziţionat drepturile de difuzare, în exclusivitate pentru România, pentru următorii trei ani, ale Premier League.

„Suntem foarte mândri să anunţăm că avem drepturile exclusive pentru România pentru următorii trei ani ale Premier League. Este o înţelegere pe care am făcut-o în mod specific pentru România (…) Ştim cât de mult este interesat publicul din România de acest campionat (…) Vrem ca publicul din România să poată să vadă cele mai importante competiţii de fotbal”, a spus Peter Hutton.

Acesta nu a dezvăluit valoarea financiară implicată de această achiziţie, însă a spus că a fost „foarte costisitoare”. „Drepturile sportive sunt foarte scumpe”, a mai spus Hutton.

VEZI AUDIENȚA ÎN ROMÂNIA A MECIURILOR DIN PREMIER LEAGUE!

Peter Hutton este prezent pentru prima dată în România după ce compania Discovery Communications a preluat grupul Eurosport.

Victoria Davies, Vice President, Country Manager pentru Discovery, Europa Centrală şi de Est, prezentă la conferinţa de presă, a spus că Discovery a făcut investiţii importante în Eurosport şi a rebranduit televiziunile acestui grup.

Discovery Communications este lider mondial pe segmentul televiziunilor cu plată, care ajunge la aproape 3 miliarde de abonaţi, în peste 220 de ţări şi teritorii.

Discovery mai deține următoarele branduri globale: Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Investigation Discovery, Turbo/Velocity şi OWN: Oprah Winfrey Network.

TOPUL ZIARELOR LOCALE CARE AU ATRAS CELE MAI MARI BUGETE DE PUBLICITATE ÎN 2015

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii