Cautare
, Contributor

Energie |
|

Europharm Distribuție își schimbă flota auto și plătește 1 milion de euro pe mașini eco

Europharm Distribuție (EPH) anunță înlocuirea întregii sale flote de autoturisme cu vehicule hibride până la finalul lunii ianuarie 2017.
toyota-Yaris-2015-exterior-tme-013-a-full_tcm-3040-543998

Un număr de peste 80 de autoturisme vor fi înlocuite până la finalul lunii ianuarie 2017 cu modelele hibrid Toyota Auris Terra și Toyota Yaris, în cadrul unui parteneriat strategic încheiat între IBR și Toyota în România.

Investiția totală a EPH se ridică la un milion de euro și vine după ce, în ultimele 12 luni, EPH a reînnoit și flota de transport marfă, printr-o investiție de 1.500.000 de euro.

“Este responsabilitatea noastră, ca unul dintre cei mai importanți jucători din piața de distribuție farmaceutică, să oferim soluții reciproc avantajoase pe termen lung. Înlocuirea flotei de autoturisme utilizate de către forța noastră de vanzâri cu mașini hibride este un demers prin care ne asigurăm că îndeplinim acest angajament. Și nu ne vom opri aici. În 2017, strategia noastră prevede continuarea investițiilor, atât pentru extinderea și îmbunătățirea calității serviciilor oferite clienților nostri, cât și pentru creșterea acoperirii geografice a zonelor rurale și urbane mici”, declară Georgi Roussev, Director General EPH.

În data de 1 noiembrie 2016 a fost finalizată achiziția EPH de către grupul IBR, de la grupul GSK. În urma acestei tranzacții, EPH rămâne o companie de sine stătătoare în cadrul grupului IBR, iar rolul său nu va fi schimbat odată cu preluarea dreptului de proprietate: EPH va contribui la modelarea mediului de afaceri din domeniul sănătății, cu scopul de a îmbunătăți viața pacienților din România.

Citește și: O farmacistă româncă de 84 de ani a lansat o linie de creme ca-n vremurile de glorie ale frumuseții

EPH este activ pe piața autohtonă de peste 20 de ani, cu vânzări de 200 de milioane de euro. Compania are în prezent în jur de 500 de angajați care lucrează în 11 depozite, distribuie peste 3500 de produse de la 90 de furnizori locali și internaționali și asigură livrarea în peste 5.500 de puncte de vânzare: farmacii independente, lanțuri de farmacii cu acoperire națională, spitale și alte tipuri de clienți.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii