Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Servicii financiare |
|

Euronet achiziţionează 44 de ATM-uri de la Libra Internet Bank

Euronet, reţeaua independentă de ATM-uri tip “shared” (nedeţinută de bănci), creşte numărul de  ATM-uri prin acest parteneriat.

Euronet Services SRL, filiala din România a Euronet Worldwide Inc. a achiziţionat 44 de ATM-uri de la Libra Internet Bank SA. Reţeaua de ATM-uri din sucursalele băncii va fi deţinută şi operată de Euronet, urmând să fie inclusă în reţeaua Euronet, ceea ce va duce la creşterea numărului total de ATM-uri Euronet din România la 430 de terminale. Acest acord strategic diversifică locaţiile în care sunt amplasate acestea prin includerea alături de bancomatele amplasate în locaţii cu trafic intens a celor din sucursalele băncii, acoperind 41 de judeţe din România.

Libra Internet Bank participă în prezent la reţeaua de ATM-uri Euronet de tip „shared”, ceea ce le permite clienţilor posesori de carduri emise de Libra Internet Bank să utilizeze bancomatele Euronet în condiţii preferenţiale şi, de asemenea, să aibă acces la servicii cu valoare adăugată precum serviciul mobile top-up pus la dispoziţie prin reţeaua Euronet.

Euronet este o reţea independentă (nedeţinută de bănci) de ATM-uri tip “shared”. Ea pune la dispoziţie servicii de retragere şi depunere a banilor, dar şi servicii cu valoare adăugată. În prezent, la reţeaua Euronet participă şase bănci.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii