Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Sănătate |
|

Euromedic România își schimbă numele în Affidea

Euromedic România își schimbă numele în Affidea, aliniindu-se procesului de rebranding de la nivelul Grupului Affidea din care face parte.
afidea

Affidea este unul dintre cele mai mare operator european în domeniul radiologiei imagistice de înaltă performanță, medicinei nucleare și tratament al cancerului.

Affi provine din cuvântul italian ”affinita” și face referire la afinitatea cu medicii și pacienții. Fide provine din limba latină și semnifică încrederea și fidelitatea. Idea se referă la angajamentul de a progresa continuu prin deschidere către inovație – explică reprezentanții companiei.

„Odată cu acest rebranding, avem în vedere noi planuri de dezvoltare pe piața românească și investiții continue în cele mai noi tehnologii de pe plan mondial. Vom continua să consolidăm valorile care ne-au transformat în cel mai mare și de încredere furnizor de servicii medicale de diagnostic imagistic și tratament al cancerului din Europa. Pe aceleași valori va continua să crească și să se dezvolte noul nostru brand, Affidea”, a declarat Radu Gorduza-Lupu, CEO Affidea România.

Noua strategie de brand a fost coordonată la nivelul Grupului Affidea de Michal Korczeniewski, Corporate Marketing Director, iar la crearea noului brand și-a adus contribuția Peter Economides, strategic brand creator, cu o experiență vastă în cele mai importante agenții globale de marketing, precum McCann Erickson, TBWA.

Affidea este afiliată Houston Methodist Hospital, cel mai prestigios centru de tratament al cancerului din Statele Unite ale Americii.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii