Cautare
, Contributor

Travel |
|

Eurolines intră în febra Black Friday

Noul_autocar_Eurolines.jpg
Între 29 noiembrie şi 1 decembrie 2013, doritorii de vacanţe pot achiziţiona un bilet de autocar de la Eurolines beneficiind de reduceri consistente pentru toate destinaţiile.

Turiştii pot ajunge astfel la Dortmund, Bruxelles, Praga, Berlin, Amsterdam sau în oricare din destinaţiile prin care Eurolines leagă România de Europa cu numai50 de euro/persoană (bilet dus) sau 100 euro/persoană (bilet dus-întors).

Oferta este limitată şi este supusă unor termeni şi condiţii. Astfel, promoţia este valabilă pentru cursele programate în zilele de duminică, luni, marţi, miercuri şi joi, reducerea aplicându-se doar clientului care a cumpărat biletul.

Preţurile la oferta de Black Friday propuse de Eurolines sunt valabile pentru călătoriile cu autocarul efectuate în perioadele 01-15 decembrie 2013 şi 15 ianuarie-31 martie 2014.

Eurolines face parte din Grupul Eurolines România, are o flotă de 40 de autocare şi leagă oraşele din toată România de sute de destinaţii din Europa. Eurolines are 18 ani de experienţă în domeniul transportului internaţional de persoane, iar clienţii se declară foarte multumiţi de serviciile oferite.

Grupul Eurolines, din care fac parte 19 companii din România, Germania şi Rep. Moldova, a încheiat anul 2012 cu o cifră de afaceri de 254,18 milioane de lei faţă de 183,2 milioane de lei în 2011 şi o creştere a activităţii de turism de 121% faţă de anul 2011.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii