Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Asigurări |
|

Euroins România: Valoarea despăgubirilor plătite în prima jumătate din 2020 a crescut cu 25%, până la 504,5 milioane de lei

Valoarea despăgubirilor plătite în prima jumătate a anului a crescut cu 25% faţă de aceeaşi perioadă din anul trecut, până la 504,5 milioane lei, pe fondul aprobării și rambursării despăgubirilor mai rapid după lansarea în aprilie a platformei online de constatare a daunelor, respectiv a îmbunătățirii activităţii servicului de call centre.
Euroins România

Euroins România a raportat o creștere cu 8% a numărului de poliţe vândute în prima jumătate a anului, comparativ cu aceeași perioadă din 2019, în timp ce valoarea primelor brute scrise a fost de 662,2 milioane lei, în creștere cu 7% de la an la an.

De asemenea, compania a plătit cu 26% mai multe despăgubiri în primul semestru 2020 față de semestrul I din 2019. Valoarea medie a despăgubirii RCA plătită rămâne stabilă, cu o ușoară scădere de la an la an. Pe lângă acestea, numărul de petiții depuse la ASF România a scăzut cu 45% în august față de ianuarie 2020.

Pe de altă parte, noul consiliu de administrație a luat recent decizia de a majora capitalul cu aproape 100 de milioane de lei sub forma unor datorii subordonate și infuzii de capital.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii