Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Imobiliare |
|

Euroins România a închiriat 2.500 mp în clădirea J8 Office Park, dezvoltată de Portland Trust

Portland Trust este un dezvoltator imobiliar și investitor, activ în Europa Centrală și de Sud-Est de peste 20 de ani.
J8 Office Park

Clădirea J8 Office Park este dezvoltată în asociere cu ARES Management Corporation, un manager global de investiții și active alternative autorizat de Comisia pentru Bursă și Valori Mobiliare din S.U.A., care administrează active în valoare de aproximativ 145 miliarde de dolari și are peste 900 de angajați. Portland Trust și ARES Management Corporation au dezvoltat împreună peste 800.000 mp, care includ 7 clădiri de birouri și parcuri industriale în București.

Portland Trust se pregătește ca luna aceasta să finalizeze lucrările de construcție pentru complexul de birouri J8 Office Park, localizat în cartierul Bucureștii Noi din Capitală.

Euroins România, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața asigurărilor locală, a închiriat o suprafață de 2.500 metri pătrați, situată în clădirea A din proiectul J8 Office Park.

Aproximativ 55% din cei 44.000 metri pătrați ai clădirii A au fost preînchiriați către Ubisoft București, dezvoltatorul unor jocuri video.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii