Cautare
, Contributor

Macroeconomie |
|

Euroins Insurance Group achiziţionează o companie de asigurări de viaţă din Grecia

Euroins Insurance Group va achiziționa subsidiara diviziei de asigurări de viață din Grecia a Credit Agricole și va ajunge astfel să dețină subsidiare în cinci țări, așteptându-se ca veniturile generate de acestea să depășească valoarea de 350 de milioane de euro.
bani_euro_2_sxc.hu_.jpg

Euroins Insurance Group a ajuns la un acord de achiziţionare a subsidiarei diviziei de asigurări de viaţă din Grecia a Credit Agricole. Tranzacţia urmează să fie aprobată de către autorităţile de reglementare, iar finalizarea operaţiunii este aşteptată în ultimul trimestru al anului 2015.

Suma averilor primilor zece miliardari francezi depășește PIB-ul Greciei

Această achiziţie se încadrează în strategia de extindere a grupului pentru a-şi consolida poziţia pe piaţa din regiune, precum şi pentru a-şi diversifica portofoliul prin dezvoltarea segmentului de asigurări de viaţă.

Grecia rambursează 6,25 miliarde euro către BCE și FMI

Compania deține o cotă de piață de aproximativ 7% în Bulgaria, România și Macedonia, având peste 1.200 de angajați. În 2013, EIG a achiziţionat operaţiunilor societăţilor QBE în Bulgaria şi România şi operaţiunile Achmea business în Bulgaria (Interamerican).

Euroins România, majorare de capital de 100 milioane lei

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii