Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Industrie |
|

Eurocopter România a modernizat 20 de elicoptere ale Forțelor Aeriene Regale Britanice

Eurocopter România și Forțele Aeriene Regale Britanice au finalizat parteneriatul de aproape doi ani prin care au fost modernizate 20 de elicoptere Puma.  
???????????????????????????????

Eurocopter România a îmbunătațit în aproape doi ani performanțele operaționale a 20 de elicoptere Puma, în cadrul programului RAF (Royal Air Force) Puma Life Extension Programme. Astfel, au fost implementate un nou tip de „glas cockpit” aviatic, un sistem de pilot automat digital in patru axe și două motoare Makila. Prin aceste modificări, noul RAF Puma 2 poate să zboare mai sus, mai repede și pe distanțe mai mari. În urma modernizării de către Eurocopter România, acest model, construit în anii 1970,  câștigă aproape 10 ani de viață operațională, 35% mai multă putere în motor și un consum de combustibil mai scăzut cu 25% față de modelul anterior. Noul RAF Puma 2 este unul dintre cele mai versatile modele de elicoptere și poate fi adaptat atât pentru suport logistic, cât și pentru transport sau servicii VIP.

S.C Eurocopter România SA, subsidiară a Airbus Helicopters, a fost înființată în 2002 la Brașov. Compania a dezvoltat activități legate de piețele civile, parapublice și militare, iar  în 2013 a avut un profit de 1,6 milioane euro, la afaceri de 36, 6 milioane de euro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii