Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food industry, health industry, agriculture, tourism, FMCG and HoReCa. Have any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro

Afaceri |
|

EURO 2020: Pierderi istorice pentru Coca-Cola după gestul lui Cristiano Ronaldo. Valoarea acțiunilor Coca-Cola a scăzut cu 4 miliarde de dolari.

Valoarea acțiunilor gigantului din industria băuturilor răcoritoare - Coca-Cola - a  scăzut de la 242 miliarde de dolari la 238 miliarde de dolari, după ce la conferința de presă de marți, care a precedat meciul Portugaliei cu Ungaria de la EURO 2020, Cristiano Ronaldo a mutat două sticle de Coca-Cola de pe masă, înlocuindu-le cu una de apă plată.
coca- cola

După gestul sportivului portughez, compania Coca-Cola a înregistrat o scădere de 1,6% la Bursă, o acțiune a gigantului american a ajuns la 55,22 de dolari, față de 56,10 dolari, cât era inițial, notează site-ul marca.com.

Cunoscut pentru atenția deosebită pe care o acordă alimentației și pentru regimul de viață extrem de sănătos, fotbalistul a fost nemulțumit de sticlele de Coca-Cola de pe masă, puse pentru reclamă, așa că le-a dat la o parte și a plasat în locul lor sticla sa de apă: „Beți apă!”, a conchis Cristiano Ronaldo.

Compania Coca-Cola a reacționat după gestul lui Cristiano Ronaldo: „toată lumea are dreptul să își aleagă băutura preferată”, au transmis reprezentanții Coca Cola, potrivit The Guardian.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii