Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Eugen Teodorovic, despre noua lege a pensiilor: „Taxa de solidaritate se va aplica tuturor pensiilor peste un anumit plafon, nu doar pensiilor speciale”

Eugen Teodorovici a vorbit despre viitoarea taxă de solidaritate care ar urma să se aplice nu doar pensiilor speciale, ci tuturor pensiilor care trec peste un anumit plafon, iar acest plafonul urmează să fie decis, spune ministrul Finanțelor, Eugen Teodorocivi.

Ministrul Eugen Teodorovici spune că taxa pensiilor speciale se va aplica pentru mai multe categorii de pensionari. Acesta a mai precizat că se mai discută la pachet plafonul peste care pensiile vor fi considerate mari astfel încât să fie taxate, precum și procentul taxei de solidaritate.

Comisia Europeană avertizează România în legătură cu noua lege a pensiilor

„Tot ce înseamnă pensii, pentru că trebuie să fie constituțională. Discutăm plafonul și procentul, sunt la pachet”, a spus Teodorovici, răspunzând unei întrebări din partea HotNews.

Teodorovici a venit la Strasbourg, la Parlamentul European, împreună cu premierul Viorica Dăncilă și alți miniștri.

Ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici a anunțat, ieri, că în şedinţa Comitetului Executiv Naţional PSD, a fost convenit, de principiu, un plafon de 10.000 de lei pentru pensiile speciale, celora care depăşesc această sumă urmând a le fi aplicată o „taxă de solidaritate”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii