Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Eugen Nicolicea, ministru în Guvernul Ponta, a promis că va sprijini industria de comunicații electronice din România

Convenția de Comunicații Electronice a debutat la 5 septembrie la Hotel Ramada Parc din București cu un cuvânt de deschidere al președintelui ACeR, Adrian Neagu, și mesajele rostite de Eugen Nicolicea (foto), deputat și ministru delegat pentru relația cu Parlamentul în Guvernul României, Laura Georgescu, președintele CNA și reprezentanții Ministerului Comunicațiilor și ANCOM, informează Media Expres.
Eugen Nicolicea

Adrian Neagu a spus printre altele că ACeR are peste 40 de membri și unul dintre scopurile Convenției este să convingă și mai multe companii să intre în asociație. În premieră sunt prezenți la evenimentul asociației viitori operatori de televiziune digitală terestră, fapt menționat și de Eugen Nicolicea.

În sala de conferințe, la deschiderea evenimentului. au fost prezenți membrii ACeR, dar și reprezentanți ai companiilor care nu sunt membre cum este UPC România, reprezentanții televiziunilor private Românești – Pro TV și Antena Group, reprezentanții televiziunilor străine cu difuzare pe piața din România și viitori operatori de televiziune digitală terestră.

La deschiderea Convenției reprezentantul ANCOM a furnizat câteva cifre cu privire la piața de distribuție TV din România, care a atins 6,9 milioane de abonați, dintre care peste 4 milioane sunt abonați la serviciile digitale.

ACeR încearcă să capitalizeze într-un forum de discuții potențialul acestei piețe și de asemenea discuțiile din cadrul evenimentului să cristalizeze parcursul viitor al industriei de comunicații electronice din România.

HAIDEȚI ÎN TEAM BUILDING!

Eugen Nicolicea a promis în fața adunării de deschidere a Convenției de Comunicații Electronice din România, aflată la cea de-a treia ediție, că din poziția pe care o deține în Guvern poate interveni pe inițiativele legislative care privesc domeniul și că va prezenta Guvenrului și parlamentarilor concluziile Convenției, care îi vor fi înmânate la finalul evenimentului de către președintele ACeR, Adrian Neagu.

Laura Georgescu, președintele CNA, a avut un discurs scurt și concis în care a amintit printre altele că CNA a modificat recent o decizie care vizează autorizarea rețelelor de cablu și a glumit spunând că CNA veghează aspura conținutului difuzat de operatori.

Foto credit: Media Expres

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii