Cautare
, Contributor

Travel |
|

Eturia a vândut 10.000 de vacanţe tailor made, în 6 ani de activitate

travel_(1).jpg
Agenţia de turism tailor made Eturia a vândut 10.000 de vacanţe având ca destinaţii 150 de ţări, de când este pe piaţă şi până în prezent. 

Eturia a înregistrat în prima jumătate a anului 2013, o cifră de afaceri de 2,5 milioane de euro, pentru sfârșitul anului 2013 reprezentanții agentiei de turism apreciază ca aceasta să ajungă la 7 milioane de euro.

„Conceptul de business nu s-a modificat esenţial de la înfiinţare, Eturia fiind  o agenţie de turism de tip boutique, o companie care refuză să fie, ori să devină doar o altă agenţie de turism impersonală. Cu toate acestea Eturia nu este o agenţie exclusivistă, preţul mediu plătit pentru un pachet într-o destinaţie extra-europeană, unde tariful biletului de avion are o pondere foarte mare, fiind de 3920 euro pe familie în cazul vacanţelor Signature, tailor-made şi de 2400 euro pe familie pentru pachetele Best Deal, vacanţele predefinite”, declara Sorin Stoica, CEO Eturia.

Agenţia de turism Eturia a decis la sfârşintul anului trecut să creeze împreună cu AIG, asigurări de călătorie personalizate dedicate nevoilor clienţilor Eturia şi să le includă în pachetele de vacanţă cu plecări fixe, iar pentru vacanţele Signature sa le ofere gratuit clienţilor fideli.  

Managementul Eturia reprezentat de Sorin Stoica şi Daniela Shah are certitudinea faptului că în turism doar oamenii pot genera produse şi servicii de înaltă calitate, motiv pentru care în cei 6 ani de la lansarea afacerii angajaţii agenţiei au făcut peste 170 de călătorii de informare în peste 80 de ţări.

În acest moment aniversar Eturia îşi răsplăteşte clienţii cu oferte exclusive in destinatii precum Asia si Africa  create în parteneriat cu Qatar Airways, Eturia fiind agentia de turism preferata a companiei aeriane.

Potrivit Eturia, topul primelor trei destinaţii preferate de clienţii săi, în anul 2012 sunt:

Locul 1 – Republica Dominicană – 245 turişti

Locul 2 – China – 230 turişti

Locul 3 – Cuba – 226 turişti 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii