Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Ethan Hawke este invitatul principal la prima ediție American Independent Film Festival din România

Actorul american Ethan Hawke vine la București la prima ediție a festivalului American Independent Film Festival, care se desfășoară la cinema Eforie și CinemaPro, în perioada 15-21 septembrie 2017, în organizarea Asociației Cinemascop a lui Cristian Mungiu, informează Media Expres.
Ethan Hawke

Actorul american este invitatul special al festivalului și va fi prezent la o întâlnire cu publicul pe 21 septembrie, la CinemaPro, la proiecția filmului „Before The Devil Knows You’re Dead” (2007, 117’, SUA), după care va participa la o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Festivalul începe vineri 15 septembrie la Cinema Pro cu proiecția filmului MAUDIE, de Aisling Walsh (premieră în România), în care joacă Ethan Hawke, în vreme ce la Cinemateca Eforie, de la ora 18:15 rulează MOONLIGHT, de Barry JENKINS (2016, 111’, SUA), filmul care a primit premiul OSCAR anul acesta pentru „Cel mai bun film”, „Cel mai bun actor în rol secundar”, „Cel mai bun scenariu adaptat”, proiecția fiind urmată de o discuție prin Skype cu regizorul Barry Jenkins.

Festivalul este organizat de Asociația Cinemascop, organizatorul festivalurilor Les Films de Cannes à Bucarest și Audience Award Film Festival, în parteneriat cu Primăria Capitalei și ARCUB. Biletele la filmele din festival au fost puse în vânzare prin rețeaua Eventim la 5 septembrie și costă 15 lei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii