Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Ești microbist? Te pricepi la fotbal? Nu rata cea mai mare ocazie a vieții tale: Eurosport caută un comentator de fotbal!

Eurosport anunță lansarea unei campanii naționale pentru a găsi cel mai bun comentator de fotbal din rândul fanilor din România.
 aboneaza-te
Vizual campanie

Sub sloganul „Eu, comentator”, campania se adresează tuturor pasionaților de fotbal cu abilități de comentatori și cu vârsta minimă de 18 ani.

După preselecție, cei mai buni cinci participanți vor intra apoi într-un „cantonament” menit să desemneze marele câștigător. Pentru acesta, premiul va consta în prezența în studioul Eurosport, unde va putea comenta un meci din Premier League alături de echipa Eurosport, participarea în calitate de invitat special la o ediție a emisiunii Premier League Magazin și experiența unui meci live dintre Manchester City – Manchester United, pe 25 februarie 2017.

Victoria Davies, VP, Country Manager Discovery şi Eurosport CEE, a spus: „Știm că pasiunea românilor pentru fotbal nu are limite, indiferent dacă se află pe stadion, susţinându-şi echipa favorită, sau în faţa televizorului. Ce şansă mai bună să-şi demonstreze dragostea pentru acest sport decât aceea de a intra în rolul unui comentator, alături de experții Eurosport? Suntem încântaţi să aducem astfel experienţa Premier League mai aproape de fanii Eurosport din România, după ce am achiziţionat drepturile de difuzare a Premier League în exclusivitate pentru această piaţă, până în 2019. Aşteptăm cu mare nerăbdare să îl cunoaştem pe următorul comentator de excepție!”.

Cei interesaţi să participe la competiţie trebuie să acceseze site-ul dedicat Comentator.eu şi să trimită un comentariu pe marginea unui material video dat, un fragment dintr-un meci din Premier League, până la data de 20 noiembrie.

Un juriu profesionist va decide cei 5 finaliști care se vor întrece în continuare pentru titlul de câştigător.

Numele finaliştilor vor fi anunţate pe 21 noiembrie a.c., în timpul emisiunii Premier League Magazin, dar şi pe site şi pe pagina de Facebook Eurosport.

În perioada 24 – 27 noiembrie, finaliştii vor parcurge o perioadă specială de pregătire, înainte de a încărca varianta finală a comentariului pe site, pe 1 decembrie.

Publicul va putea vota participantul preferat în perioada 1 – 18 decembrie a.c.

Comentariul care adună cele mai multe voturi din partea publicului va fi desemnat câştigătorul competiţiei. Numele acestuia va fi anunţat pe 19 decembrie, în timpul emisiunii Premier League Magazin. În același timp, susținătorii care îi votează pe finalişti vor fi recompensaţi, la rândul lor, pentru sprijinul acordat şi vor participa la o tombolă în urma căreia pot câștiga un televizor şi un sistem home cinema.

VEZI AUDIENȚELE MECIURILOR DIN PREMIER LEAGUE!

Arnold Cobilanschi, Directorul de Producție pentru biroul Eurosport din România şi unul dintre membrii juriului, a declarat: „Trebuie să fii bine pregătit, să oferi informaţii corecte şi să poţi adăuga detalii interesante fără să deviezi de la ideea principală. Un bun comentator trebuie să completeze natural jocul, să-i adauge “sare şi piper”, fără să-l încarce excesiv. Mai mult decât orice, această meserie înseamnă pasiune! Aşteptăm cu nerăbdare să vedem cât mai multe înscrieri. ”

IATĂ RADIOURILE CU CELE MAI MARI VÂNZĂRI DE PUBLICITATE – 10 LUNI 2016

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii