Cautare
, Contributor

Travel |
|

Ești curios unde se află insula părăsită din ultimul film James Bond? Iată cele mai misterioase șase orașe-fantomă

21-Stairway-To-Hell.jpg
Pentru corporatiștii care s-au plictisit de zilele lungi de muncă petrecute în birou, a apărut cu adevărat ,,o nouă provocare”. Oraşele-fantomă!

Cum ar fi să intri, dând uşa de perete, în barul proprietate personală din propriul tău orăşel de Vest Sălbatic?

Proiectul a devenit realitate pentru un american îndrăzneţ pe nume John Cooney. La sfârşitul lui 2006, acesta a cumpărat un fost orăşel minier din Vestul Sălbatic, părăsit de peste o sută de ani.

Dry Gulch a costat 1,25 milioane şi este doar unul dintre sutele de orăşele-fantomă pe care americanii le scot la licitaţie anual. Cumpărătorii? Antreprenori care visează la proiecte turistice ambiţioase, oameni de afaceri care urmăresc profituri din revân­zare sau din închiriere ca locaţie de film ori pur şi simplu oameni cu dare de mână care vor să-şi trăiască aievea jocul de-a pistola­rii din copilărie.

Pentru a-ţi transforma în realitate fanteziile cu Vestul Sălbatic nu este nevoie să devii proprietar cu acte-n regulă. Poţi să alegi câteva dintre cele mai fascinante oraşe-fantomă din întreaga lume, inclusiv insula japoneză Hashima, unde s-au filmat scene din cel mai recent film al seriei Bond, Skyfall.

Iată primele șase orașe-fantomă ale căror mistere au făcut înconjurul lumii!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii