Cautare
, Contributor

Afaceri |
|

Estee Lauder plătește NASA cu 128.000 de dolari pentru fotografii în spațiu

Estee Lauder vrea să iasă în evidență folosind Stația Spațială Internațională ca suport de marketing.  
 aboneaza-te
spatiu

Estee Lauder vrea să trimită cea mai nouă formulă de îngrijire a pielii în spațiu, iar acest lucru va costa doar la fel de mult ca și plata unui influencer mare pentru câteva postări de pe Instagram, relatează Bloomberg.

Gigantul american al produselor cosmetice cheltuie 128.000 de dolari pentru ca NASA să zboare 10 sticle de ser de piele către Stația Spațială Internațională. Odată ajunși acolo, astronauții vor face fotografii cu Advanced Night Repair de la Estee Lauder, în turnul de control al cupolei, care are vederi panoramice ale cosmosului.

Imaginile vor fi folosite pe rețelele de socializare, compania planificând să scoată la licitație o sticlă pentru scopuri caritabile atunci când produsele se vor întoarce pe Pământ, în această primăvară.

Serul cosmetic Estee Lauder va ajunge în spațiu

Recesiunea globală, declanșată de pandemia de coronavirus, a împins mărcile să devină mai creative cu publicitatea lor, deoarece consumatorii  sunt mult mai atenți la cheltuieli.

Astfel, mai multe companii dau tot mai puțini bani pe reclame tradiționale și caută noi modalități de a ieși în evidență. Nu e de mirare că Estee Lauder profită de această ocazie să spună că este „primul brand de frumusețe care a intrat în spațiu” ca mijloc de a-și promova „inovația pentru îngrijirea pielii”.

Racheta Northrop Grumman Antares va transporta serul pentru piele, ca parte a unei curse de aprovizionare programată să fie lansată marți seară de pe insula Wallops, Virginia. Nava de marfă Cygnus va andoca apoi pe stația spațială sâmbătă devreme.

Spațiul se deschide cetățenilor privați

NASA dorește să comercializeze orbita terestră joasă, pe măsură ce guvernul efectuează plimbări spațiale. De altfel, companiile de la Goodyear Tire & Rubber până la Merck & Co au folosit spațiul pentru cercetare, iar NASA speră să-și extindă utilizarea, inclusiv pentru cetățenii privați care  pot vizita stația spațială.

„Trebuie să extindem perspectiva oamenilor cu privire la ceea ce putem realiza în spațiu”, a spus Phil McAlister, directorul NASA pentru dezvoltarea comercială a zborurilor spațiale.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii