Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

SportsMoney |
|

Este confirmat: România va participa la Jocurile Olimpice de iarnă de la PyeongChang (Republica Coreea)

Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a semnat, luni, confirmarea de participare a Echipei Olimpice a României la Jocurile Olimpice de iarnă de la PyeongChang, din 2018, în urma primirii invitației oficiale din partea Comitetului Internațional Olimpic (CIO), anunță AGERPRES.
Mihai Covaliu

CIO a transmis invitația în cauză după ce Alexandru Epuran, șeful de misiune al Echipei Olimpice a României, a fost prezent la Seminarul șefilor de misiune pentru JO 2018, desfășurat la PyeongChang, în perioada 30 ianuarie-4 februarie 2017.

Conform procedurii standard pentru formalizarea participării națiunilor la Jocurile Olimpice, cu un an înainte de startul competiției, CIO trimite invitațiile oficiale la Jocuri către toate Comitetele Naționale Olimpice, iar președinții acestora semnează dacă doresc și transmit la CIO confirmarea participării sau nu a echipelor lor olimpice la JO, precizează COSR.

Președintele COSR a transmis, totodată, un mesaj de felicitare componenților Echipei Olimpice care a reprezentat România la Festivalul Olimpic al Tineretului European, ediția de iarnă, FOTE Erzurum 2017.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii