FacebookTwitterLinkedIn

Dialogul în vederea afilierii a durat aproximativ 6 luni, ulterior invitaţiei existând o serie de proceduri, printre care şi furnizarea de referinţe din partea companiilor partenere ESOP şi de asemenea intâlnirea la Bruxelles cu membri CORFAC din SUA, Germania si Italia. 

„În primii 11 de ani de activitate, obiectivul principal al ESOP Consulting a fost de a deveni o companie puternică și de încredere, unul dintre liderii pieței din Bucuresti, care oferă servicii imobiliare comerciale de calitate  la nivel local și credem că l-am atins. Următorul obiectiv pentru noi este ca firma ESOP Consulting să se conecteze la piețele globale, iar CORFAC International este cea mai potrivită reţea internaţională care să ne reprezinte şi pe care să o reprezentăm  în acest moment fiind  în plin proces de expansiune în Europa “, a declarat Alexandru Petrescu, managing partner al ESOP Consulting l CORFAC International.

Află de ce sunt fațadele cortină ieftine pentru dezvoltatori, dar scumpe pentru chiriași

CORFAC Internaţional este o alianţă de companii imobiliare antreprenoriale, care performează în pieţe locale şi naţionale. CORFAC are o prezenţă în peste 61 state din America de Nord şi în alte 65 de ţări pe plan international, prin companiile afiliate şi parteneriatul strategic cu FIABCI (Federaţia Internaţională Imobiliară). Membrii CORFAC Internaţional – uniţi sub emblema alianţei, „Locally Owned. Globally Connected”, respectă acelaşi cod de etică şi aplică  un set comun de bune practici, experimentate pe cea mai mare piaţă imobiliară din lume, cea din America de Nord (SUA şi Canada). In cifre – CORFAC International reprezintă peste 8.500 de tranzacţii anual, cuprinzând 55 de milioane de metri pătrați și  evaluate la peste 5,2 miliarde de dolari.