FacebookTwitterLinkedIn

ESL Arena și eMAG au anunțat un parteneriat pentru turneul de esports ce se va desfășura în cadrul evenimentului East European comic Con, la Romexpo, în perioada 27-29 mai. Ele vor susține ambele finale; Global Offensive și League of Legends. Alături de ESL Arena vor fi prezenți numerosi publisheri internaționali de jocuri video, alături de studiouri de gaming și companii indie din România.

Implicarea eMAG ca partener pentru organizarea finalelor Southeast Europe Championship de la Comic Con 2016 arată încă o dată că fenomenul esports este într-o expansiune puternică în România. eMAG investește constant în creșterea gamei de produse și servicii pe segmentul de gaming, una dintre industriile care au avut o dezvoltare exponențială în ultimii ani. Astfel, cu ocazia acestui parteneriat, eMAG a pregătit pentru gameri oferte speciale în site, pe toată durata desfăşurării evenimentului.

Cele opt echipe participante se vor bate în cele două finale pentru premii totale de 7.000 de euro, împărțiți după cum urmează: locul 1 – 2.000 euro, locul 2 – 1.000 euro, locul 3 – 300 euro, locul 4 – 200 euro.

„Parteneriatul cu eMAG ne aduce mai aproape de ceea ce ne dorim: profesionalizarea gamingului în România. Încercăm să oferim gamerilor cât mai multe turnee și evenimente de calitate, iar prin asta, vrem să îi ajutăm să-și urmeze pasiunea și drumul către o carieră de jucători profesioniști. Suntem mândri să vedem că 5 din cele 8 echipe calificate în finalele Southeast Europe Championship sunt din România Asta înseamnă că gamerii au înțeles oportunitatea pe care ESL și partenerii săi le-a oferit-o”, spune Marius Radu, product manager, ESL Arena.