FacebookTwitterLinkedIn

Scurt-metrajul „The Escape“ a închis oficial la Bucureşti festivalul „Le Film de Cannes a Bucarest“. Un BMW 540i a fost automobilul condus de Clive Owen, noul model fiind anunţat cu numai 10 zile înainte şi urmând să-și facă debutul pe pieţele din întreaga lume în luna martie a anului viitor. BMW 540i promite să devină referinţa segmentului în ceea ce priveşte experienţa de condus, iar producţia „The Escape“ subliniază această idee.

P90240817_highRes_bmw-films-the-escape

„Suntem singura ţară din Europa care a organizat o proiecţie oficială a noului film din serie, «The Escape», şi aceasta înainte de lansarea oficială on-line. Acesta este un motiv de mare mândrie pentru echipa BMW România! Arată aprecierea de care se bucură Festivalul «Les Films de Cannes a Bucarest». Dar şi interesul deosbit pe care îl aratăm pentru noul BMW Seria 5, modelul prezentat în film. Un debut mai spectaculos nu puteam pregăti pentru acest automobil“, explică Wolfgang Schulz, director general BMW Group România.

„The Escape“ este un omagiu adus la a 15-a aniversare a seriei originale, „The Hire“, una extrem de apreciată de critici şi de fani, care a inclus opt scurtmetraje lansate pe parcursul a două sezoane, 2001 şi 2002. În 2003, seriile „The Hire“ au fost introduse în colecţia permanentă a Muzeului de Artă Modernă New York (MOMA).

Fiecare proiect original BMW Films a fost regizat de unele dintre cele mai mari talente de la Hollywood şi l-a avut ca protagonist pe Owen, pe atunci un star în devenire, în rolul misteriosului Driver angajat pentru a îndeplini diferite misiuni.