FacebookTwitterLinkedIn
ES_AntonioConte_CarloTavecchio_ErmannoeToniScervino

Jucătorii de fotbal, antrenorii şi managerii Federaţiei Italiene de Fotbal vor purta costume realizate pe comandă, în rezonanţă cu stilul şi croiala caracteristice creaţiilor Ermanno Scervino. Uniforma oficială este formată dintr-un costum slim fit bleumarin, din lână subţire elastică: sacou cu trei nasturi şi pantaloni fără pliuri. 

Cămaşă este confecţionată din poplin elastic, într-o nuanţă potrivită costumului sau în alb. Cravata este din mătase elastică albastru închis, decorată cu un mic triunghi în centru. Jacheta este realizată dintr-un material caracteristic casei de modă, cu o vestă albastru deschis, care poate fi purtată şi separat. Căptuşeala glugii este realizată în cele trei culori ale steagului italian. Pentru sezonul de primăvară şi toamnă, trenciul cu trei nasturi este confecţionat din acelaşi material şi în aceeaşi nuanţă precum jacheta, marcat şi cu logo-ul FIGC pe mâneca stângă.

CITEȘTE ȘI: Moda după Scervino

Întreaga ţinută este completată de pantofii „derby” lăcuiţi şi de curea, ambele din piele neagră. Pentru deplasări, echipa va avea o geantă de voiaj cu sigla Ermanno Scervino în nuanţe de albastru. Începând cu sfârşitul lunii mai, jacheta şi geanta vor fi disponibile exclusiv în buticurile Ermanno Scervino din lume.

Prima fotografie a Echipei Naţionale de Fotbal a Italiei în noile uniforme oficiale  a fost realizată în faţa celei mai mari capodopere ale Renaşterii, David, de Michelangelo.

ES_AntonioConte_CarloTavecchio_ErmannoeToniScervino_1

„Suntem mândri şi onoraţi”, au declarat Ermanno şi Toni Scervino, parteneri premium ai Echipei Naţionale de Fotbal a Italiei până la Cupa Mondială 2018, din Rusia, „de această triangulaţie originală a excelenţei, Made in Italy. David este şi va fi întotdeauna cea mai înaltă formă de expresie a frumuseţii artei italiene, simbolizând acel Florentineness”  imprimat în ADN-ul casei Ermanno Scervino, care a fost dintotdeauna dedicat evidențierii meșteșugului de top.”

Pentru a ajunge la Galleria dell’Accademia, Echipa Naţională de Fotbal a Italiei a străbătut un covor albastru deschis, care s-a întins de la Piaţa San Marco pe Via Ricasoli.