Cautare
, Contributor

Tech |
|

Ericsson Romania își extinde echipa centrului de servicii globale cu până la 40%

Întreaga echipă Ericsson Romania va ajunge la circa 3.000 de angajați până la finele acestui an, iar Centrul de Servicii Globale a subsidiarei din România, care numără azi 1.900 de specialiști, se va extinde cu circa 30-40% , anul următor, potrivit oficialilor companiei.
Ericsson Global Services Center Bucharest 6

Ericsson este prezentă pe piața din Româia de 20 de ani, iar anul trecut afacerile subsidiarei românești au fost de aproximativ 120 de milioane de euro.

„România este țara cu cea mai bună infrasturctură când vine vorba de telecomunicații, dintre toate țările în care am fost până acum. Și mai mult, aici găsim cel mai bun raport calitate preț”, este de părereGiovanni Dalla-Vedova, contry manager Ericsson Romania.

Compania are patru centre de servicii globale în întreaga lume, iar unul dintre acestea este cel din România , deschis în 2007 și care deservește 34 de clienți internaționali. Unul dintre proiectele de viitor ale acestui centru este acela de ași extinde oferta cu servicii dedicate companiilor media și de televiziune.

La nivel global compania are peste 114.000 de angajați în întreaga lume și clienți în peste 180 de țări și a înregistrat anul trecut vânzări nete de 34,9 miliarde de dolari, la nivel global și o rată de provit de 7,8%.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii