Cautare
, Contributor

Tech |
|

Epson a lansat o nouă gamă de proiectoare

Epson a lansat o nouă gamă de proiectoare alcătuită din 11 noi modele destinate folosirii la birou, cât și pentru divertismentul de acasă.
EH-TW5350

Noua gamă de proiectoare Epson este alcătuită din opt proiectoare Epson Business (EB-U32, EB-U04, EB-W32, EB-W31, EB-W04, EB-X31, EB-S31, EB-S04)care pot fi utilizate pentru vizionare de filme, vizualizare de fotografii de familie sau realizări de prezentări. Gama Epson Business poate fi utilizată oriunde, chiar dacă modelele EB-U32 și EB-W32 sunt proiectate pentru mediul de birou. Ambele modele pot transmite prezentări către proiectoare multiple dintr-o rețea, permițând astfel vizionarea în mai multe locații. Modelul EB-U32 poate reda conținut atât la rezoluția sa nativă, cât și în Full HD. O altă caracteristică a acestor două modele este abilitatea utilizatorilor de a partaja propriul conținut de pe dispozitivele lor. Toate aceste funcții sunt disponibile și pe celelalte modele din gamă, prin adăugarea adaptorului LAN wireless ELPAP10.

EPSON LANSEAZĂ IMPRIMANTELE FOTO ITS CARE POT FI FOLOSITE FĂRĂ CONECTARE LA COMPUTER

„Proiectoarele mobile trebuie să fie suficient de versatile pentru a permite utilizarea în mai multe locații şi am dorit ca această gamă să se adreseze întregii familii. Noile proiectoare pot fi folosite atât de părinți pentru a realiza prezentări de calitate superioară la locul de muncă şi în biroul de acasă, cât şi de copii, care vor putea să vizioneze conținut în camerele lor. Întreaga familie poate să se reunească la finalul zilei şi să folosească proiectorul pentru a se uita la un film sau la fotografii”, spune Simona Decuseară, Sales & Marketing Manager Epson Romania și Bulgaria.

Gama este completată de trei noi proiectoare home cinema Full HD (EH-TW5350, EH-TW5300 și EH-TW5210), dotate cu un cip de anulare a zgomotelor și cu un difuzor de 5W. Imaginile sunt afișate la o rezoluție de 1080p, atât în 2D, cât și în 3D.  Modelul EH-TW5350 oferă imagini Full HD pe ecrane de până la 332 inci și include funcțioa Miracast pentru partajarea wireless de conținut de pe dispozitivele inteligente cu Android.

În 2014, piața de videoproiectoare a fost estimată la 10 milioane de euro, iar vânzările în anul 2015 au crescut în contextul nevoii de înlocuire a proiectoarelor vechi. În prezent, prețul mediu al videoproiectoarelor este de 530 euro, în scădere față de anii precedenți . Până la sfârșitul acestui an, Epson România intenționează să ajungă la o creștere de 10% din punctul de vedere valoric al vânzărilor.

Gama completă de proiectoare Epson va fi disponibilă pentru achiziționare începând cu luna octombrie.

AFLĂ MAI MULTE DESPRE VALOAREA PIEȚEI DE PROIECTOARE

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii