FacebookTwitterLinkedIn

U.S. News & World Report a determinat cele mai bune hoteluri din România printr-o analiză obiectivă a unui cumul de factori precum: reputația și recunoașterile primite de fiecare proprietate, recomandările experților în domeniu și recenziile oaspeților. Din 26 de hoteluri de lux din România, Hotel Epoque s-a clasat pe primul loc, remarcându-se și în primele 10 procente ale topului Best Hotels in Europe.

Best Hotels in Europe evaluează peste 2000 de hoteluri de cinci stele din 40 de țări din Europa.

Metodologia de stabilire a nivelului unui hotel în clasament numără aspecte care țin deopotrivă de expertiza specialiștilor și de recomandările oaspeților. Opinia experților este exprimată prin premii, recomandări și evaluări în „stele”, iar părerea clienților este măsurată prin recenzii generate de utilizatori și clasamente.

Pentru clasamentul inaugural au fost luate în considerare numai hotelurile cu 5 stele.

Premiile pentru cele mai bune hoteluri din Europa includ procentul de Top 10 din toate hotelurile de lux din Europa.

Despre Hotel Epoque

Epoque este un hotel de tip boutique de cinci stele care adună atât turiști pentru agrement cât și oameni de afaceri cu standarde ridicate de călătorie, oferind o gamă largă de facilități și servicii personalizate.

Hotelul Epoque reprezintă o experiență de lux 360 grade, oferind oaspeților săi spații generoase de cazare într-un concept unic care asigură tot confortul atât pentru lucru și pentru relaxare. Epoque are 45 apartamente, un restaurant cu specific franțuzesc, o grădină de iarnă, spa, săli de conferințe și un centru de evenimente.