Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Epic Drama va difuza din 10 noiembrie serialul dramatic „World on Fire”

Epic Drama a anunțat pentru 10 noiembrie premiera internațională, inclusiv în România, a serialului dramatic în șapte episoade “World on Fire”, produs pentru BBC One (unde a debutat pe 29 septembrie), având în centru poveștile unor oameni simpli din Polonia, Germania, Marea Britanie și Franța de la începutul celui de-al Doilea Război Mondial, informează Media Expres.
Epic drama

„World on Fire” este un serial dramatic de epocă scris de Peter Bowker și filmat în Polonia, Franța, Germania și Marea Britanie, cu mai multe fire narative, care spune povestea celui de-al Doilea Război Mondial prin viața oamenilor obișnuiți din toate taberele acestui conflict global, notează Media Expres.

Prima serie, care cuprinde șapte episoade de câte o oră, se petrece în primul an al războiului, începând cu invazia germană a Poloniei din septembrie 1939 și se încheie cu Bătălia Marii Britanii. Din distribuția serialului fac parte Helen Hunt, câștigătoarea premiilor Oscar și Emmy, Sean Bean, câștigătorul premiului BAFTA și Lesley Manville, nominalizat la premiile Oscar și câștigător al premiului Oscar, alături de actorii polonezi Zofia Wichlacz, Tomasz Kot, Borys Szyc, Agata Kulesza și Tomasz Zietek.

AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE FILME ȘI SERIALE – SEPTEMBRIE 2019

World On Fire” va avea premiera în Europa Centrală și de Est exclusiv la Epic Drama, în 10 noiembrie, de la ora 21:00 în Croația, Cehia, Ungaria, Macedonia, Serbia și Slovenia, de la ora 22:00 în Turcia, de la ora 22:00 în Bulgaria, Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, România și Ucraina și de la ora 21:30 în Polonia.

Seria a fost produsă de una dintre cele mai importante companii de producție din Marea Britanie, Mammoth Screen – o companie ITV Studios, care a mai produs printre altele „Poldark”, „The War of the Worlds” și „Endeavour”.

Epic Drama este o televiziune care aparține Viasat World, unul dintre cei mai mari agregatori de conținut din Europa, pe mai multe „verticale” precum istorie, natură, sport, filme și seriale. Compania este principalul furnizor de filme din Rusia.

AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR LA NIVEL URBAN – SEPTEMBRIE 2019

Portofoliu de televiziuni liniare și servicii SVOD ale Viasat World cuprinde nouă mărci de filme, trei mărci de divertisment factual (Viasat Explore, Viasat History, Viasat Nature), un brand sportiv (Viasat Sport), două servicii OTT (ViP Play), două televiziuni dedicate serialelor dramatice (Epic Drama, ViP Serial). De asemenea, compania are o prezență globală pe canalele Amazon și operează 24 de televiziuni cu plata și servicii la cerere cu peste 171 de milioane de abonați, în 19 limbi. Epic Drama se distribuie în România pe toate rețelele majore de cablu, satelit și IPTV cu excepția notabilă a platformei de satelit Focus Sat.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii