Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Epic Drama difuzează în premieră serialul istoric spaniol „Ciuma”

Televiziunea Epic Drama, difuzează începând de duminică, 18 martie, de la ora 23:00 serialul istoric „Ciuma” / „La Peste”, o producție spaniolă din 2018, care se petrece în Sevilla secolului al XVI-lea, avându-i în distribuţie pe Pablo Molinero, Sergio Castellanos, Manolo Solo și Javier Botet, informează Media Expres.
 aboneaza-te
Epis Drama ciuma

Primul sezon de 6 episoade a câte 60 de minute al seriei are ca personaj principal “moartea neagră” care se lasă peste Sevilla secolului al XVI-lea, unul dintre cele mai bogate şi mai importante oraşe ale lumii în acea vreme, notează Media Expres. Este unul dintre locurile pe unde intrau în Europa bogăţiile Lumii Noi, învăluite în pioşenie, dar devenind obiecte ale unui negoţ dominat de teamă, lăcomie şi lupta pentru putere. Este un oraş unde mănăstirile sunt tot mai puţin stricte, bordelurile sunt legalizate, spitalele sunt mai degrabă morminte – şi peste tot domnește misticismul şi haosul.

Pe acest fundal Mateo, un eretic, se află în fața unui târg: ca să-şi câştige iertarea păcatelor, trebuie să rezolve mai multe cazuri de crimă comise în oraş. Pentru Mateo, este o chestiune de viaţă şi de moarte. Dar pe măsură ce creşte numărul de cadavre – toate marcate cu semnul diavolului – este atras într-o conspiraţie care, după părerea lui, ajunge până la cel mai înalt nivel al puterii din Sevilla.

CITEȘTE: COMUNICATUL MEU DE PRESĂ

Ciuma continuă să facă ravagii, porţile oraşului se închid şi Mateo este tot mai presat să-l găsească pe ucigaş. Dominat de intrigi şi trădare, serialul este un thriller despre conspiraţii, plin de suspans şi recreează o epocă în care represiunea publică şi satisfacerea nevoilor personale erau principalele atribute ale societății.

Epic Drama aparține companiei Viasat și s-a lansat recent pe piața din România, fiind distribuită în prezent în pachetele de satelit Orange și Digi și în rețeaua de cablu digital Akta.

VEZI AUDIENȚELE TELEVZIUNILOR DE FILME ȘI SERIALE – FEBRUARIE 2018

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii