Cautare
, Contributor

Tech |
|

Entersoft România se extinde în Republica Moldova

Entersoft România, parte a Entersoft SA, își va extinde operațiunile în Republica Moldova, în urma unui parteneriat încheiat cu compania Wippo IT din Chișinău.
Solutii software

„Acesta este primul parteneriat încheiat de Entersoft România în Republica Moldova și credem cu tărie că, împreună cu Wippo IT putem pune bazele unei colaborări de durată din care vor avea de câștigat mai ales clienții de peste Prut. În prima etapă a colaborării noastre vom asigura o perioadă de training și certificări pentru consultanții Wippo IT, urmând apoi să îi asistăm îndeaproape în implementări de soluții ERP, CRM, eCommerce, Business Intelligence sau Mobile”, explică Cristi Cozic, country manager Entersoft România.

Înființată în 2008, Wippo IT este specializată în consultanţă şi furnizarea de servicii IT, oferind totodată soluții de business integrate adaptate la nevoile clienţilor din Republica Moldova.

Pentru extinderea în Republica Moldova, Entersoft România va investi în principal în programele de pregătire pe platforma Entersoft, în certificări tehnice și de business, urmând ca ulterior să evalueze și posibilitatea de a crește împreună cu Wippo echipa de consultanți locali specializați în Entersoft, au mai anunțat reprezentanții companiei.

„Am studiat tehnologia și soluțiile Entersoft de ceva vreme, am sondat totodată și piața din Republica Moldova și am constatat că firmele au nevoie reală de asemenea sisteme de business integrate.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii