FacebookTwitterLinkedIn

Creșterea este justificată prin derularea a şaptenoi proiecte în primele 6 luni ale anului, companiile care își bazează activitatea pe aplicațiile de business Entersoft depășind 4000 de angajați. O contribuție importantă la creșterea veniturilor companiei a avut-o și dezvoltarea rețelei de parteneri și investițiile continue în cursuri și certificări alături de companiile partenere.

“Faptul că am avut mereu clienți mulțumiți s-a reflectat în creșterea companiei. Suntem mândri că o mare parte a clienților aleg să își extindă proiectele implementate împreună cu noi, prin achiziția de noi module și servicii de consultanță suplimentare”, spune Cristi Cozic, country manager Entersoft România. “Ca echipă începem să creștem ușor. Acum suntem la biroul din București 13 persoane, majoritatea specialiști în implementare soluții de business și consultanță IT cu peste 5 ani experiență, la care se adaugă consultanții certificați din partea partenerilor. Dorim să ne extindem în continuare echipa. Alături de noi mai avem echipa de dezvoltare și suport tehnic regional care numără peste 120 de specialiști”, apreciază Cristi Cozic,  country manager Entersoft România.

Și la nivel regional, Entersoft S.A. a anunțat o creștere procentuală de două cifre a veniturilor în aceeași perioadă, în urma investițiilor și achizițiilor efectuate.

În următoarele luni, Entersoft România se va concentra pe extinderea rețelei de parteneri din țară și prin organizarea de noi training-uri și sesiuni de certificări. “Colaborarea pe care o avem cu partenerii din țară a generat pentru Entersoft România o comunitate activă de business și buni cunoscători ai serviciilor technologice aduse de noi“, spune Cristi Cozic. “Partenerul Start B Logic din Ploiești, spre exemplu, a adăugat recent Editura Diana în portofoliul de clienți provenind din industria de carte“, completează Cristi Cozic.

În România, Entersoft este prezentă din 2008 și numără printre clienții săi companii precum JTI România, Editura Litera International, Grupul Editorial Corint, elefant.ro, Gittanos Company, Best Distribution, CaliVita, APT Resources.