FacebookTwitterLinkedIn

Prin această tranzacție, Entersoft își întărește cota de piață pe care o deține pe piața soluțiilor mobile dedicate segmentului Enterprise și, în același timp, marchează un punct important în parteneriatul strategic dintre cele două companii.

Entersoft extinde cu ajutorul acestui parteneriat portofoliul său de companii cu branduri  precum: FRIGOGLASS, MARS, MONDELES, NUMIL, PEPSICO, PAPADO POULOU, ION, ELGEKA, CRETA FARM, KRI-KRI, NIKAS, JOTIS, Papastratos, Druckfarben, AVON Cosmetics, dar și cu multe alte companii de dimensiuni mici și medii.

În același timp, compania își întărește prezența în piețe precum România, Ungaria, Israel, Arabia Saudită, Bulgaria, Serbia și Rusia.

Prin achiziția Pocketbiz, Entersoft intră totodată în piața aplicațiilor pentru sistemul de operare Android care se alătură aplicațiilor existente din portofoliul său, create în special pentru Apple iOS și Windows 10.

Potrivit acordului, SiEBEN va transfera toate drepturile de proprietate intelectuală ale Pocketbiz Mobile, divizia sa, mărcile înregistrate și toate produsele software către Entersoft, în timp ce SiEBEN părăsește piața aplicațiilor dedicate companiilor medii și mari, păstrând totuși excepția de a dezvolta, dacă vor exista oportunități, noi aplicații mobile în cloud pentru companii mici și foarte mici.

Antonis Kotzamanidis (foto), Managing Director al Entersoft: Suntem încântați să anunțăm achiziția Pocketbiz care ne poziționează ca lider în competitiva piață a aplicațiilor mobile dedicate companiilor mari și ne întărește portofoliul de clienți cu branduri puternice atât la nivelul Greciei, cât și în piețele externe. Încă o dată, acest lucru demonstrează creșterea dinamică a Entersoft, ritm care va continua în anii următori, făcându-ne prima opțiune pentru furnizarea de aplicații de business ultra-moderne care au capacitatea de a ajuta companiile să se transforme digital.

În România, Entersoft este, în prezent, printre putinii furnizori de pe piață care oferă o soluție complet integrată ERP, CRM, SFA, Retail, WMS, Document Management, foarte potrivită pentru companii în dezvoltare și departamente ale companiilor mari.

Entersoft România a fost fondată în anul 2008 și este subsidiară a companiei Entersoft S.A. cu sediul în Grecia. Entersoft România, ca parte a grupului Entersoft, oferă inovație tehnologică prin intermediul unor soluții de business integrate de tip ERP (Enterprise Resource Planning), CRM (Customer Relationship Management), BI (Business Intelligence), Mobile SFA (Sales Force Automation) și WMS (Warehouse Management System).

Printre clienții Entersoft România se numără JTI România, Editura Litera International, elefant.ro, APT Resources, Grupul Editorial Corint, Gittanos Company, Best Distribution, CaliVita, Imperial Tobacco, ND Medhealth, SofMedica, Apivita, ADC Blackfire, Agris SA și altele.

TE-A LUAT DUREREA DE CAP? VEZI CONSUMUL DE PUBLICITATE TV LA MEDICAMENTE!