Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Energie |
|

ENEL România are un nou Country Manager

Operațiunile Enel din România vor fi conduse de Georgios Stassis, după ce actualul Toni Volpe se va retrage din această poziție pentru a ocupa o funcție de conducere în afara Grupului Enel.
Georgios Stassis

Georgios Stassis, absolvent al facultății de Inginerie Civilă din cadrul Universității Kingston din Marea Britanie și deține un master în managementul Construcțiilor. Face parte din Grupul Enel din anul 2007 și, în calitate de șef al regiunii Europa de Est și Egipt a Enel Green Power (EGP), conduce în prezent operațiunile EGP din Grecia, Bulgaria, România, Turcia și Egipt.

Înainte de a se alătura EGP, Georgios Stassis a deținut poziția de Director Executiv Proiecte Strategice și Achiziții, precum și pe cea de membru în comitetul executiv de management al Tellas Telecom, cel mai mare operator alternativ de telecom din Grecia. Stassis este afilit la mai multe organizații non-profit, inclusiv ca membru al consiliului director al mai multor instituții și asociații de regenerabile din zona Balcani și Orientul Mijlociu.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii